Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Băutură, manele şi un schelet luat la dans. Ce pedeapsă riscă groparii din Prahova pentru distracţia macabră din cimitir

Distracţie macabră într-un cimitir din Prahova! Mai mulţi gropari din Ciorani au fost filmați în timp ce dansează pe ritmuri de manele cu un schelet. Indivizii băuţi s-au filmat în timp ce se distrează cu rămăşiţele deshumate ale unei femei moarte de 16 ani. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

de Cristi Georgescu

la 24.05.2022 , 13:59

Cei doi gropari filmaţi de un altul au fost captivaţi că au găsit scheletul întreg. Femeia decedase în urmă cu 16 ani. Băuţi bine, au ridicat osemintele şi în loc să ducă ritualul la bun sfârşit s-au filmat pe ritmuri de manele în cimitul Adormirea Maicii Domnului din Cioranii de Sus.

Totul s-a petrecut pe 7 februarie, iar până la acest moment bărbaţii nu au fost reţinuţi. Asta pentru că fapta nu prezintă pericol social. Pedeapsa pentru profanare de cadavre este închisoare de la 6 luni la 3 ani şi amendă penală.

Familia femeii decedate nu va depune nicio plângere, iar osemintele au fost puse într-un sac de rafie şi îngropate. Când a avut loc incidentul, groparii erau în timpul programului. Cei doi bărbaţi care apar în filmare au 61, respectiv 47 de ani. 

Vezi și
Cristi Georgescu Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Băutură, manele şi un schelet luat la dans. Ce pedeapsă riscă groparii din Prahova pentru distracţia macabră din cimitir