Antena Meniu Search
x

Video Baza sportivă din comuna suceveană Scheia a fost mistuită de flăcări. Localnicii s-au temut că focul ar putea ajunge la gospodăriile lor

Clipe de panică în comuna suceveană Scheia. Centrul sportiv din localitate a fost cuprins de flăcări, iar oamenii au sunat disperaţi la 112, speriaţi că focul ar putea ajunge la gospodăriile lor. Pericolul a fost cu atât mai mare, cu cât în apropierea centrului se afla şi o benzinărie.

de Redactia Observator

la 25.03.2021, 09:41

Vezi și
  • Incendiu la baza sportivă din comuna suceveană Scheia
  • Oamenii s-au temut pentru gospodăriile lor

Odată cu lăsarea întunericului, s-a aşternut şi panica în comuna suceveană Scheia. Acoperişul centrului sportiv din localitate a fost cuprins de flăcări, iar un fum negru a început să se ridice peste comună. 

''Am văzut fum foarte mult. Fum înecăcios şi dens, negru.''

Speriaţi, oamenii au sunat imediat la 112.  

Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava: Intervenţia a fost foarte dificilă, cel puţin pe faza de început, pentru că flăcările puteau oricând să se propage la vecinătăţi.

Pe acelaşi subiect

Localnicii au dat o mână de ajutor autorităţilor

Speriaţi că vălvătăile se puteau extinde la gospodăriile lor, oamenii care locuiau în apropiere au ieşit din case, să dea o mână de ajutor. 

''Am ieşit afară că noi avem aici combustibil, avem butelii.''

''De unde a început?

De acolo, de undeva…Din sală.

Aţi sunat dumneavoastră la 112?

Nu, nu, nu, nu am sunat. Cred că de acolo au sunat, că erau copiii, care jucau acolo fotbal sau ce jucau ei acolo.''

''Vă temeţi să nu se extindă la dumneavoastră?

Da, că am animale, de-asta mi-e frică...''

Pompierii au luptat mai bine de o oră şi jumătate cu flăcările. Chiar şi aşa, pe o porţiune de mai bine de 300 de metri pătraţi din complexul sportiv s-a făcut scrum. 

Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava: Din informaţiile pe care le avem, nu era decât o persoană, un angajat. În rest, nu era nicio persoană în interior.

Deocamdată, nimeni nu ştie de la ce ar fi izbucnit incendiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Baza sportivă din comuna suceveană Scheia a fost mistuită de flăcări. Localnicii s-au temut că focul ar putea ajunge la gospodăriile lor