Antena Meniu Search
x

Video O femeie a ars de vie noptea trecută, în Cluj. Pompierii s-au luptat trei ore cu flăcările

Tragedie, noaptea trecută, în localitatea Vâlcele din judeţul Cluj. O femeie în vârstă de 50 de ani a murit arsă de vie, după ce un incendiu cumplit a cuprins cabana în care se afla. Şoferii care circulau în zonă au fost cei care au alertat pompierii.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.03.2021, 08:05

Trei autospeciale pentru stins incendii au intervenit în Vâlcele, noaptea trecută, după ce șoferii care circulau pe nodul rutier de urcare pe centura din apropierea localității au văzut o cabană izolată care este cuprinsă de flăcări.

cluj24.ro

Militarii au găsit au găsit imobilul cu două niveluri cuprins în totalitate de flăcări, acoperișul acestuia prăbuşindu-se în primele momente ale intervenției.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pompierii s-au luptat trei ore cu flăcările

"Trei autospeciale pentru stins incendii au fost alertate, în jurul orei 2.20, după ce conducătorii auto care circulau pe nodul rutier de urcare pe centura din apropierea localității Vâlcele văd o cabană izolată care este cuprinsă de flăcări.

Pompierii sosiți la fața locului au găsit imobilul cu două niveluri cuprins în totalitate de flăcări, iar acoperișul acesteia s-a prăbușit în primele momente ale intervenției. Pe timpul operațiunilor de stingere a incendiului au găsit corpul unei femei, în vârstă de cca 50 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața. Operațiunile de stingere au durat mai bine de trei ore având în vedere că nivelul superior al casei era construit pe structură din lemn, iar casa, ce avea o amprentă la sol de coca 50mp, a fost distrusă în totalitate”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Deocamdată, nu se știe cauza izbucnirii incendiului.

Trupul femeii a fost transportat la IML Cluj, în vederea efectuării autopsiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O femeie a ars de vie noptea trecută, în Cluj. Pompierii s-au luptat trei ore cu flăcările