Antena Meniu Search
x

Beat bine şi cu un pistol în pungă, un bărbat voia să se interneze la Spitalul din Tulcea. Reacţia lui, întrebat de ce a adus arma

Un bărbat în vârstă de 53 de ani s-a internat la chirurgia Spitalul Județean de Urgență Tulcea cu pistolul după el. Arma se afla într-o pungă, şi nu avea butelie de gaz și încărcător. Luat la întrebări şi în stare de ebrietate, acesta a refuzat să dea explicaţii. 

de Redactia Observator

la 03.02.2023, 13:05

Un bărbat s-a internat în spital, cu pistolul după el
Un bărbat s-a internat în spital, cu pistolul după el - Jandarmeria Tulcea

Jandarmii au fost chemați vineri dimineață la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, unde paznicul a reclamat că un bărbat, internat la secția de chirurgie, are asupra lui o armă. Jandarmii l-au identificat pe bărbatul de 53 de ani, cu domiciliul în Constanța, având asupra lui, într-o pungă, o armă din categoria celor neletale, fără butelie de gaz și încărcător.

Bărbatul a refuzat să explice de ce a adus arma la spital

"Bărbatul, aflat într-o stare vădită de ebrietate, nu a dorit să comunice motivul pentru care avea arma asupra sa, însă a declarat că deține o autorizație pentru arma în cauză. Jandarmii au procedat la ridicarea în vederea confiscării armei și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port arme fără drept, în sediul instituțiilor publice, faptă ce se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea unor drepturi", precizează Jandarmeria, conform Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Beat bine şi cu un pistol în pungă, un bărbat voia să se interneze la Spitalul din Tulcea. Reacţia lui, întrebat de ce a adus arma