Antena Meniu Search
x

Video Filmul atacului în stil mafiot din Iaşi. Bărbatul împuşcat în plină stradă a fost nimerit în gât. Agresorul, încă în libertate

Un bărbat înarmat cu un pistol este căutat de poliţişti, după ce a împuşcat în gât un şofer, pe o stradă din Iaşi. S-a întâmplat în miez de noapte, în urma unui conflict, iar atacatorul care era într-o maşină, s-a făcut rapid nevăzut. Deşi se fac filtre în tot oraşul pentru găsirea lui, bărbatul parcă a intrat în pământ. De altfel, procurorii au cerut deja arestarea sa în lipsă. 

de Angela Bertea

la 02.02.2023, 14:10

Imagine ilustrativă Vezi și

Totul s-a întâmplat aseara în jurul orei 21.30. Poliţiştii din Iaşi au fost sesizaţi prin apel la 112 despre faptul că un bărbat a fost împuşcat pe o stradă din municipiu. Din primele cercetări, focul de armă a fost tras dintr-o maşină, iar bărbatul a fost rănit în zona gâtului.

Imediat agresorul s-a făcut nevăzut. Acesta a fost identificat de către poliţişti şi este căutat. Atacul nu este unul întâmplător. Între cei doi ar fi vorba chiar despre un conflict mai vechi, având în vedere că se cunoşteau.

Victima a ajuns de urgenţă la spital. Aceasta nu a mai aşteptat sosirea echipajului SMURD la faţa locului, ci s-a direct cu o maşină. După ce a primit îngrijiri medicale, bărbatul a rămas internat, iar medicii speră la o evoluţie favorabilă, după tratamentul de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Filmul atacului în stil mafiot din Iaşi. Bărbatul împuşcat în plină stradă a fost nimerit în gât. Agresorul, încă în libertate