Antena Meniu Search
x

Video Beat şi fără permis, un tulcean a izbit cu peste 150 km/h un pensionar pe triciclu electric. În 2019, acelaşi bărbat era pasager într-o altă "maşina a morţii"

Tragedie pe o şosea din Tulcea! Un şofer băut şi fără permis a omorât un bărbat care circula regulamentar pe un triciclu electric. Vinovatul a mai fost implicat într-un accident rutier grav. În 2019, de pe scaunul din dreapta, şi-a încurajat un amic să calce până în podea acceleraţia. Atunci, un băieţel de trei ani, mama lui, însărcinată în şase luni, şi o vecină au fost striviţi chiar în curtea casei.

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 24.09.2023, 19:50

Vezi și

Victima, un localnic din Măcin, ieşise de curând la pensie şi se întorcea de la pescuit. Nici nu şi-a dat seama ce se întâmplă. A murit pe loc în urma impactului.

Ucis pe triciclu, de un şofer băut

"Accidentul a avut loc pe DN 22, între Smârdan şi Măcin. Şoferul care a provocat nenorocirea circula cu mare viteză într-o zonă cu multe curbe. A ieşit pe contrasens şi l-a lovit mortal pe bărbatul de 57 de ani, care se deplasa cu un triciclu electric, folosit în special de persoanele cu dizabilităţi", transmite Cristi Popovici, reporter Observator.

"El mergea prin iarbă, nu mergea pe şosea....  Şi el (n.r. şoferul maşinii) s-a băgat în depăşire în curbă şi, bineînţeles, dacă avea peste 150 de km/h. N-ai cum la 150 (n.r. de km/h) să mai controlezi în curbă maşina, mai ales fiind băut! Şi l-a luat frontal!", povesteşte nepoata victimei.

Pe acelaşi subiect

Şoferul, pasager într-o maşină care a spulberat o familie. Totul, filmat live pe Facebook

În 2019, acelaşi individ a fost implicat într-un alt accident. De pe scaunul din dreapta, în timpul unui live pe Facebook, şi-a încurajat amicul aflat la volan să pornească într-o cursă nebună: "Băi, ăştia cu inimă... Care n-aveţi inimă, staţi pe dreapta! Dă-i, băi!"

"Nu mă ţine de mâini, că nu merge maşina fără mâini!", protesta în zadar şoferul.

La intrare în localitatea Văcăreni, din cauza vitezei, autoturismul a zburat peste o casă şi a omorât în propria curte un copil de doar trei ani, pe mama lui însărcinată în şase luni şi o vecină. În maşina distrusă, localnicii au găsit mai multe sticle de băutură.

Alcool a consumat şi de această dată, înainte să urce la volan. "Ăla a fost electrician pe aici, prin Măcin. Un om la locul lui. Unul la puşcărie, unul în pământ", spune un localnic.

Şoferul riscă să ajungă la închisoare

Victima sa avea carnet de şofer, deşi putea să conducă triciclul şi fără. "Dacă vehiculul este prevăzut prin construcţie cu o viteză maximă de până la 25 de km/h, conductorul acestuia nu trebuie să posede permis de conducere. Ele pot fi conduse pe orice categorie de drum public cu excepţia autostrăzilor şi drumurilor expres", a declarat CMS. Alexandru Popa, Direcţia Rutieră.

"Trebuie să fii atent la circulaţie, să cunoşti ceva, ceva", este de părere o femeie. Singura condiţie este ca vehiculele să fie înregistrate la Primărie. Conform legii "Anastasia", şoferul vinovat va ajunge la închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Beat şi fără permis, un tulcean a izbit cu peste 150 km/h un pensionar pe triciclu electric. În 2019, acelaşi bărbat era pasager într-o altă "maşina a morţii"