Antena Meniu Search
x

Beat şi fără permis, un vasluian s-a gândit că nu ar fi vreo problemă să urce la volan. Poliţiştii au fost însă de altă părere

Bărbat de 60 de ani din Vaslui, reţinut de poliţişti după ce a fost prins în stare de ebrietate la volan şi cu permisul de conducere suspendat. 

de Redactia Observator

la 15.06.2023, 09:11

- Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce a fost prins în stare de ebrietate la volan şi cu permisul de conducere suspendat şi a refuzat prelevarea de mostre biologice, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Bărbatul conducea haotic prin localitate

Bărbatul a fost oprit de poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Iana deoarece conducea haotic pe un drum public din localitatea Măscurei, comuna Pogana.

"Procedând la efectuarea de verificări, poliţiştii au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce vehicule suspendat. Întrucât emana halenă alcoolică, şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad, însă în prezenta personalului medical, ar fi refuzat să se supună prelevării de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. La data de 14 iunie 2023, în baza probatoriului administrat, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Iana l-au reţinut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive", precizează un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui, potrivit Agerpres.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii şi probării activităţii infracţionale a bărbatului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Beat şi fără permis, un vasluian s-a gândit că nu ar fi vreo problemă să urce la volan. Poliţiştii au fost însă de altă părere