Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un copil de aproape 2 ani a căzut de la etajul 6 al unui bloc, în Capitală! Micuţul a fost transportat în stare critică la spitalul Bagdasar Arseni

Un bebeluş de 1 an de zile a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Capitală. Micuţul este în viaţă şi a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni.

de Redactia Observator

la 14.04.2018 , 18:10

Bebeluş căzut de la etajul 6, în Capitală!

ACTUALIZARE 18:05 - Copilaşul în vârstă de 1 an și 10 luni căzut de la etajul 6 nu are leziuni semnificative. Micuţul va fi transferat la Spitalul Marie Curie pentru supraveghere.

ACTUALIZARE 15:46 - În urmă cu aproximativ o oră, prin apel 112 a fost sesizat că un copil de aproximativ 2 ani a căzut de la o fereastră a apartamentului, situat la etajul 6 al unui imobil din sectorul 3 al Capitalei.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de salvatori şi poliţişti ai Secţiei 13. 

Articolul continuă după reclamă

Copilul a fost transportat la spital, pentru ingrijiri medicale. Se pare ca impactul cu solul a fost atenuat de crengile unor copaci.

Sectia 13 Politie efectueaza cercetari pentru a stabili in ce context s a produs acest eveniment, urmand ca in functie de rezultat sa fie aplicate masuri in conformitate cu legea.

Ştirea iniţială:

Un bebeluş de 1 an de zile a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Capitală. Micuţul este în viaţă şi a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni.

Incidentul a avut loc în această după-amiază, în zona Liviu Rebreanu, din sectorul 3 al Capitalei.

Din primele informaţii, copilul se află în stare gravă.

Revenim cu detalii

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un copil de aproape 2 ani a căzut de la etajul 6 al unui bloc, în Capitală! Micuţul a fost transportat în stare critică la spitalul Bagdasar Arseni