Antena Meniu Search
x

Bebeluş de numai 5 zile, abandonat într-o scară de bloc din Râmnicu Vâlcea. Poliţiştii o caută pe mamă

Un bebeluş de numai câteva zile a fost găsit abandonat într-o scară de bloc din Râmnicu Vâlcea. Fetiţa era într-un scaun de transport auto. Femeia care a descoperit copilaşul a sunat la 112, poliţiştii demarând verificări pentru identificarea mamei.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.02.2021, 11:52

Bebeluş de numai 5 zile, găsit abandonat într-o scară de bloc din Râmnicu Vâlcea. Poliţiştii o caută pe mamă - observatorulnational.ro / imagine ilustrativa
  • Poliţiştii o caută pe femeia care şi-a abandonat copilul.

Fetiţa de 5 zile a fost găsită într-un scaun de transport auto.

Era abandonată într-o scară de bloc, din cartierul Ostroveni, Râmnicu Vâlcea.

S-a întâmplat joi seară, poliţia fiind sesizată de o femeie.

Medicii au stabilit că bebeluşul este într-o stare generală bună.

Oamenii legii o caută pe mama fetiței, făcând cercetări pentru rele tratamente aplicate minorului.

Ce spune Poliţia

La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 23:00, Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată de o femeie din municipiu cu privire la faptul că, într-o scară de bloc, din cartierul Ostroveni a găsit un nou-născut abandonat.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, un nou-născut fiind abandonat într-un scaun de transport auto. La fața locului a fost solicitată si intervenția unui echipaj de la ambulantă nou născutul fiind transportat la o unitate spitalicească.

In urma evaluarii medicale s-a stabilit ca este un nou nascut cu vârsta de aproximativ 5 zile, de sex feminin, fără leziuni traumatice vizibile, într-o stare generală bună.

Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,rele tratamente aplicate minorului" sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Rm. Valcea și se desfașoară activități pentru clarificarea situației și identifcarea mamei copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bebeluş de numai 5 zile, abandonat într-o scară de bloc din Râmnicu Vâlcea. Poliţiştii o caută pe mamă