Antena Meniu Search
x

Video Bebeluş furat şi abandonat pe marginea drumului, găsit de un curier, în Texas

Un curier care se afla în timpul programului său de lucru a descoperit pe marginea drumului un bebeluş abandonat. Eroul a reuşit să îi găsească pe părinţii micuţului, disperaţi după ce copilul le fusese răpit.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.02.2021, 19:01

Bebeluş în scaun de maşină
Bebeluş furat şi abandonat în mijlocul străzii, găsit de un curier, în Texas - Captură video/ Youtube/ ABC News
  • Bărbatul a încercat să găsească părinţii copilului.
  • Bebeluşul fusese abandonat de un hoţ care furase maşina înc are se afla micuţul.

Juan Carlos Flores se pregătea să livreze câteva colete în cartierul rezidenţial Sunnyside din Houston, Texas când a auzit plânsetele unui bebeluş, apoi l-a zărit de la geamul maşinii pe micuţul abandonat pe trotuar:

„Era în jurul orei 8.30 dimineaţa şi primul meu gând a fost: ‘Oh, uite, un scaun de bebeluş’, dar nu mi-aş fi imaginat vreodată că o să găsesc inclusiv bebeluşul în el, până în momentul în care am trecut cu maşina pe lângă trotuar. M-am gândit apoi că vreun vecin l-a lăsat acolo pentru un moment, timp în care ar fi cărat anumite obiecte în casă, ori pentru a scoate maşina din parcare aşa că am continuat să fac livrări, dar când m-am întors copilul era tot acolo.”

Curierul a luat bebeluşul şi a pornit în căutarea părinţilor

O cameră de supraveghere din apropiere a surprins clipa în care bebeluşul a fost abandonat pe marginea drumului, dar şi momentul în care Juan a coborât din maşina de curierat pentru a lua în braţe bebeluşul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şoferul a mărturisit că „îi venea să plângă” în momentul în care l-a văzut, dar şi-a păstrat tăria şi a început să întrebe locuitorii din zonă dacă ştiu cui îi aparţine bebeluşul. Oamenii însă au fost la fel de şocaţi când l-au văzut:

„Am luat bebeluşul şi considerând că nu e normal să se întâmple aşa ceva m-am dus la cea mai apropiată uşă pentru a întreba pe cineva dacă ştie al cui este. Au crezut că glumesc până le-am arătat copilul.”

Vecinii au contactat la rândul lor poliţia, timp în care Juan a găsit un ofiţer de poliţie aflat în patrulare pe care l-a oprit pentru a-l întreba dacă exista vreo plângere făcută în legătură cu dispariţia vreunui copil.

„L-am văzut pe ofiţer şi l-am întrebat dacă era în căutarea vreunui copil. Mi-a spus că da. I-am spus să vină cu mine pentru a-i arăta unde e copilul. Aşa am aflat că bebeluşul fusese furat cu tot cu maşină şi abandonat pe marginea drumului. Cine ar putea avea o asemenea inimă?” a adăugat curierul.

În cele din urmă copilul a ajuns acasă, iar bărbatul a primit mulţumirile părinţilor, fericiţi că şi-au găsit bebeluşul teafăr, potrivit Mirror.

O anchetă a fost deschisă pentru găsirea celui care a furat maşina şi, implicit, a răpit bebeluşul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Bebeluş furat şi abandonat pe marginea drumului, găsit de un curier, în Texas