Antena Meniu Search
x

Bebeluş din Dej, mort la trei zile după naştere, din cauza unui medic arab care a refuzat să o consulte pe mamă

Dramă în familia unei femei din Dej care a născut un copil, iar după trei zile micuţul s-a stins din viaţă, după ce medicul care a monitorizat-o pe întreaga perioadă a sarcinii a refuzat să o consulte sau să îi facă ecografie.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 14.02.2019, 16:06

O mamă din Dej a născut un copil mort după ce un medic arab a refuzat să o consulte
O mamă din Dej a născut un copil mort după ce un medic arab a refuzat să o consulte - Arhivă

Dramă în familia unei femei din Dej care a născut un copil, iar după trei zile micuţul s-a stins din viaţă, după ce medicul care a monitorizat-o pe întreaga perioadă a sarcinii a refuzat să o consulte sau să îi facă ecografie.

Seria erorilor şi a neglijenţei medicilor a continuat până în ziua în care femeia a născut, respectiv în urmă cu câteva zile.

Tânăra din Dej a povestit pentru reporterii Observator că, după ce a rămas însărcinată, a fost consultată şi monitorizată de un medic arab, la cabinetul particular al acestuia.

În urmă cu o lună, atunci când era însărcinată în luna a opta, femeia s-a simţit rău şi a mers la medicul arab pe care însă nu l-a găsit la cabinetul particular.

Pe acelaşi subiect

Astfel, tânăra a mers la spitalul din Dej, acolo unde medicul arab lucra, însă acesta a refuzat să o consulte.

Doctorul a refuzat să o consulte în spital pe motiv că avusese destui pacienţi în acea zi, iar drept urmare, femeia a fost consultată de un alt medic, a doua zi.

Bebeluşul a murit asfixiat din cauza cordonului ombilical

În urmă cu câteva zile, femeia a ajuns la spital pentru a naşte. Seria greşelilor a continuat şi în ziua naşterii, având în vedere că, din nou, niciun medic nu i-a făcut femeii ecografie pentru a observa poziţia fătului.

Femeia a născut natural, cu acelaşi medic arab, care a anunţat-o că în spital nu există medic anestezist şi implicit nici posibilitatea unei operaţii cezariene.

Din nefericire, bebeluşul a murit asfixiat din cauza cordonului ombilical înfăşurat în jurul gâtului, după aproximativ trei zile.

Familia copilului vrea să îl dea în judecată pe medicul arab pentru malpraxis, având în vedere numeroase erori comise în timpul sarcinii şi a naşterii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Bebeluş din Dej, mort la trei zile după naştere, din cauza unui medic arab care a refuzat să o consulte pe mamă