Antena Meniu Search
x

Bebeluş de peste 5 kilograme, adus pe lume la Maternitatea din Botoşani. Băieţelul a fost născut natural

O nouă naştere "cu greutate" la Maternitatea din Botoşani, acolo unde o tânără mămică de 26 de ani a născut un băieţel care cântăreşte peste 5 kilograme. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.12.2019, 15:17

Băiaţelul de 5,2 kilogramea fost născut natural, în urmă cu câteva zile
Bebeluş de peste 5 kilograme, adus pe lume la Maternitatea din Botoşani. Băieţelul a fost născut natural - botosaninews.ro

O nouă naştere "cu greutate" la Maternitatea din Botoşani, acolo unde o tânără mămică de 26 de ani a născut un băieţel care cântăreşte peste 5 kilograme. 

Mai precis, bebeluşul cântărește 5.240 grame si este cel mai mare copil născut anul acesta la Maternitatea Botoșani.

Potrivit botosaninews.ro, copilul a fost născut natural, în urmă cu câteva zile.

Atât mama, cât și nou-născutul sunt sănătoși, cei doi fiind externați.

Bebeluş de peste 6 kilograme, născut tot în Botoşani

În 2015, un alt bebeluş uriaş a venit pe lume, tot în Botoşani. Băieţelul şi-a uimit părinţii, dar şi pe medici a cântărit la naştere peste 5 kilograme şi a primit nota 9. 

Medicii l-au considerat un bebeluş-gigant, iar băieţelul nu a fost singurul din familia lui care a făcut furori în spital. Un frate al lui a cântărit, la naştere, 4 kilograme şi 800 de grame. 

În Botoşani, în 2011, s-a mai născut un copil de 5 kilograme şi jumătate, însă cel mai greu copil care a venit pe lume sub privirile medicilor botoşăneni s-a născut însă în iulie 2008 şi a cântărit puţin peste şase kilograme.

Tot în Botoşani, în ianuarie 2019, s-a născut o fetiţă cântărind 5 kilograme şi 80 de grame. Mama fetiţei a fost nevoită să facă cezariană, la 39 de săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bebeluş de peste 5 kilograme, adus pe lume la Maternitatea din Botoşani. Băieţelul a fost născut natural