Antena Meniu Search
x

Bebeluş mort în cabinetul medicului de familie, în Alba Iulia. Anchetatorii iau în calcul o ipoteză tulburătoare

Anchetă în Alba-Iulia după ce un bebeluş de 4 luni a murit în cabinetul unui medic de familie. Oamenii legii verifică dacă nu cumva fetiţa era deja moartă când a ajuns la cabinet.

Bebeluş mort în cabinetul medicului de familie. Anchetatorii lansează o ipoteză tulburătoare

Anchetă în Alba-Iulia după ce un bebeluş de 4 luni a murit în cabinetul unui medic de familie. Oamenii legii verifică dacă nu cumva fetiţa era deja moartă când a ajuns la cabinet.

Fetiţa a fost adusă pe braţe de părinţi, iar medicii care au resuscitat-o nu au putut s-o salveze. Copila se născuse cu malformaţii la căile respiratorii şi avea o tumoare care îi îngreuna respiraţia şi înghiţitul, spun reprezentanţii DSP.

Potrivit acestora, bebeluşul a intrat în convulsii după ce mama i-ar fi dat lapte.

Anchetatorii vor să elucideze însă dacă nu cumva, copilul era mort când a ajuns în cabinet. 

"Am demarat o anchetă la nivelul Direcţiei de Sănătate Publică Alba. Şi IPJ şi Parchetul au demarat o anchetă proprie. Deocamdată, nu avem foarte multe date.

Din câte ştim noi, fetiţa intrase în cabinetul medicului de familie într-o stare destul de proastă de sănătate. Ştim că avea mai multe afecţiuni. S-a încercat şi resuscitarea în cabinet. Fetiţa a intrat acolo pe braţe, dar mai multe detalii poate da Poliţia", a declarat Alexandru Sinea, şef DSP Alba.

Cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma efectuării necropsiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Bebeluş mort în cabinetul medicului de familie, în Alba Iulia. Anchetatorii iau în calcul o ipoteză tulburătoare