Antena Meniu Search
x

Video Bebeluş mort într-un accident cumplit, în Sibiu. Tatăl a izbit un cap de pod şi a zburat din maşină, sub ochii mamei de doar 17 ani

Un grav accident de circulație a avut loc noaptea trecută, pe un drum național din județul Sibiu. Un bebeluș de nici un an și șoferul și-au pierdut viața, iar mama copilului e în stare gravă la spital.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 31.01.2024, 13:53

Vezi și

"În maşină se afla o familie. Potrivit anchetatorilor, şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, maşina a lovit un cap de pod, apoi s-a răsturnat. Bărbatul în vârstă de 29 de ani care se afla la volan a fost proiectat după impact în afara autoturismului", transmite Diana Speretoiu, reporter Observator.

Un bebeluș, mort în accidentul din Sibiu

"A fost găsit în stop cardiorespirator, a fost resuscitat, însă fără succes. Bebeluşul şi mama acestuia au rămas prinţi între fiarele maşinii. Au intervenit pompierii de la descarcerare, dar salvatorii n-au mai putut face nimic pentru copilul în vârstă de doar opt luni care n-a răspuns manevrelor de resuscitare", adaugă Diana Speretoiu, reporter Observator.

"Mama lui a fost singura care a supraviețuit. Tânăra are 17 ani şi a fost transportată în stare gravă la Spitalul din Sibiu. Polițiștii urmează să refacă filmul tragediei şi să stabilească exact cum s-a produs accidentul. Au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă", mai spune Diana Speretoiu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bebeluş mort într-un accident cumplit, în Sibiu. Tatăl a izbit un cap de pod şi a zburat din maşină, sub ochii mamei de doar 17 ani