Antena Meniu Search
x

Încă o tragedie la spitalul privat din Constanţa. Un bebeluş a murit la puţin timp după naştere

Încă o tragedie la spitalul privat din Constanţa. Un bebeluş a murit după naştere, la aceeaşi clinică unde o mamă s-a stins după ce a născut al doilea copil.

Încă o tragedie la spitalul privat din Constanţa. Un bebeluş a murit la puţin timp după naştere, la aceeaşi clinică unde, recent, o mamă s-a stins din viaţă după ce a adus pe lume al doilea copil.

Cea de-a doua tragedie din Constanţa s-a întâmplat vineri la spitalul privat ISIS din oraş. Proaspăta mămică nici nu a apucat să-şi ia bebeluşul în braţe, imediat după naştere apărând complcaţii. Nou-născutul nu respira, spun apropiaţii familiei, aşa că micuţul a fost resuscitat în cadrul spitalului privat. Manevrele, însă, au fost fără succes.

În acele momente, o ambulanță a preluat bebeluşul de la de la spitalul privat din Constanţa, puțin după ora 06:00 dimineața, și a fost transferat la Spitalul Județean Constanța. Nou-născutul a intrat din nou în stop cardio-respirator și a fost declarat decedat în jurul orei 11:00, scrie presa locală.

La sfârşitul lunii ianuarie, o tânără mamă de 35 de ani a murit la scurt timp după ce a născut la spitalul privat din Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Încă o tragedie la spitalul privat din Constanţa. Un bebeluş a murit la puţin timp după naştere