Antena Meniu Search
x

Bebeluşul din Iaşi aruncat de mamă de la etaj ca să îl scape de incendiu a murit la spital. Femeia s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de crimă

Bebeluşul de şase luni din Iaşi, aruncat de mamă de la etaj ca să îl salveze din incendiul, a murit la spital în cursul nopţii. Femeia s-a ales acum cu dosar penal pentru tentativă de crimă, dosarul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 11.01.2024, 08:37

Femeia a apelat la acest gest şocant în încercarea de a-l salva. Mama l-a îmbrăcat în mai multe straturi de haine, l-a înfăşurat în plapumă şi l-a aruncat pe geam de la etajul 3, după ce apartamentul lor a fost cuprins de flăcări. La rândul său, femeia, medic rezident, s-a aruncat şi ea în gol, fără ezitare. 

Bebeluşul a murit la spital

Iniţial, copilul a fost resuscitat si readus la viaţă. A fost transportat la spital în stare gravă. Însă peste noapte, bebeluşul s-a stins din viaţă. Mama lui a fost găsită conştientă, dar cu mai multe arsuri. În urma căderii a suferit mai multe fracturi. 

Reamintim că, miercuri după-amiaza, o femeie de 30 de ani și bebelușul ei de cinci luni s-au prăbușit de la etajul trei al blocului în care locuiau după ce în apartamentul lor a izbucnit un incendiu. O parte din vecini spun că mama și-ar fi aruncat copilul de la fereastră, îmbrăcat în mai multe haine şi învelit într-o plapumă, ca să îl salveze, și ulterior a sărit şi ea. Alții spun însă că au făcut saltul împreună.

Un martor a surprins în imagini momentul dramatic. În înregistrare se vede la un moment dat cum cade ceva în fața blocului în care a izbucnit incendiul şi se izbeşte de zapadă din faţa blocului. În incendiu ar fi ars mai multe bunuri, piese de mobilier şi haine. Pompierii încearcă acum să afle ce a dus la izbucnirea flăcărilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bebeluşul din Iaşi aruncat de mamă de la etaj ca să îl scape de incendiu a murit la spital. Femeia s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de crimă