Antena Meniu Search
x

Video Momentul când mama din Iaşi se aruncă în gol de la etaj ca să se salveze din flăcări. Drama ascunsă din spatele unei tragedii

Gest şocant al unei mame pentru salvarea bebeluşului ei. Femeia a îmbrăcat copilul în mai multe straturi de haine, l-a înfăşurat în plapumă şi l-a aruncat pe geam de la etajul 3, după ce apartamentul lor a fost cuprins de flăcări. Mama, medic rezident, s-a aruncat şi ea în gol, fără ezitare. Bebeluşul este acum în stare gravă. Vă avertizăm, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 11.01.2024, 08:40

Vezi și

Un martor a suprins scene cumplite intr un cartier din Iaşi. Îngrozită de flăcările care înghiţeau casa, femeia, medic rezident, a trecut prin foc si a luat copilul şi fără să mai stea pe gânduri a luat o decizie dramatică, dar salvator. 

S-a aruncat în gol de la etaj

Clara Mihociu, reporter Observator: Surse din anchetă spun că femeia ar fi înfăşurat copilul în mai multe rânduri de haine şi l-ar fi aruncat întâi pe el, iar mai apoi s-a aruncat şi ea într-o încercare disperată de a se salva. 

Vecinii au o altă variantă, spun că femeia s-ar fi aruncat cu copilul in brate. 

Pe acelaşi subiect

Bărbat-reporter: Apartamentele sunt toate semidecomandate...

-Treci dintr-o cameră în alta.

- Da.

-Şi nu a mai avut cum să iasă pe uşă.

- Posibil. La momente din astea e doar reacţia umană. 

Ionescu Cătălina, Spitalul de copii Iași: Pacientul a prezentat la sosire în UPU stop cardio-respirator care a impus manevre de resuscitare.

Copilul a fost resuscitat si readus la viaţă. Se află în continuare în stare gravă. Mama lui este conştientă, dar cu mai multe arsuri. În urma căderii a suferit mai multe fracturi. 

Diana Cimpoeşu, Upu Iaşi: O pacientă cu traumatism de coloană, fractură de bazin, fractură de membru inferior, arsură de gradul 1 şi 2 la nivelul membrului superior.

Focul a făcut scrum locuinţa în doar câteva minute. În bloc lucrau mai multi muncitori de la gaze. Tot ei sunt si cei care au sunat la 112 si au chemat pompierii 

George Onofreiasa, Isu Iași: La ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării 15 persoane erau autoevacuate, iar 10 persoane au fost evacuate de către pompieri. În urma incendiului au ars bunurile dintr-o încăpere, mobilier divers și diverse produse textile. 

Femeie: Fata mi-a zis că a văzut-o pe doamna cu copilul, sărise de la etajul 3, nou-născut era. 

Bărbat: Locuieşte deasupra, dar nu ştiu ce s-a întâmplat. Am văzut fumul şi nu mă lasă să intru să văd ce se întâmplă.

Deocamdata nu se stie de la ce au izbucnit flacarile. Vecinii spun ca femeia si tata copilului se certau des, dar bărbatul era la servciiu in momentul incendiului

Bărbat: El în momentul cand era baut era.... eu bănuiesc că totul este posibil în ziua de astăzi. 

Femeie: Ea a venit la uşă la mine bătută de soţul ei, eu nu am primit-o în casă că nu ştiam cine este. A venit Poliţia de a vorbit cu ea. 

Pentru decizia drastică de salvare, mama riscă să fie cercetată penal şi chiar să rămână fără copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Momentul când mama din Iaşi se aruncă în gol de la etaj ca să se salveze din flăcări. Drama ascunsă din spatele unei tragedii