Antena Meniu Search
x

Bebeluşul “MINUNE”! S-a născut după ce a fost avortat

O poveste incredibilă a uimit lumea medicală. O femeie a fost nevoită să avorteze după ce medicii i-au spus că sarcina îi pune viaţa în pericol.

 O poveste incredibilă a uimit lumea medicală. O femeie a fost nevoită să avorteze după ce medicii i-au spus că sarcina îi pune viaţa în pericol. Câteva zile mai târziu femeia a avut parte de surpriza vieţii ei.

Astfel, Ariel Knights în vârstă de 22 de ani a mers în martie 2012 la clinică pentru a face avort. „Fiecare loc era ocupat. Oamenii stăteau în picioare. Era exact ca la un abator," povestește Ariel despre experienţa de la clinică.

Totuşi, la câteva zile după intervenţie tânăra a început să aibă dureri și să se simtă foarte rău, motiv pentru care s-a dus la medicul de familie care i-a recomandat o ecografie internă.

După ce a consultat-o pe fată, ginecologul a anunţat-o că este în continuare gravidă. Ea şi soţul ei au fost şocaţi. Aşa că au hotărât să păstreze copilul deși era o șansă mică să aibă o sarcină reușită.

Ariel are un uter didelf (dublu), iar dacă prima sarcină a purtat-o în uterul sănătos, următorul bebeluș era în celălalt uter, incapabil să ducă o sarcină la termen. Femeii nu i-a fost deloc uşor să ducă sarcina la final. Ea a fost internată în spital de patru ori până în momentul nașterii.

Totuşi, Arial a dat naştere unei fetiţe sănătoase pe care toţi o numesc bebeluşul minune. Nici până acum nu știe ce i-au făcut doctorii la clinica de avort, pe care a dat-o în judecată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bebeluşul “MINUNE”! S-a născut după ce a fost avortat