Antena Meniu Search
x

Medic din Deva, mesaj de revoltă: "Am fost scuipată de o pacientă covid pozitiv"

Bianca Glodean, medic la Spitalul Județean Deva, a ajuns la izolare după ce a fost scuipată de o pacientă infectată cu coronavirus. Doctorița spune că femeia a devenit violentă în cursul serviciului său de gardă la cardiologie.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.04.2020, 13:31

Bianca Glodean a fost scuipată de o pacientă infectată cu coronavirus
Medic din Deva, mesaj de revoltă: Am fost scuipată de o pacientă covid pozitiv - Facebook
  • Bianca Glodean, izolată după ce a fost scuipată de o pacientă cu coronavirus.
  • Femeia era în sevraj și a devenit violentă.

Bianca Glodean, medic la Spitalul Județean Deva, a ajuns la izolare după ce a fost scuipată de o pacientă infectată cu coronavirus. Doctorița spune că femeia a devenit violentă în cursul serviciului său de gardă la cardiologie.

Doctorița a scris pe Facebook un mesaj adresat ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, căruia îi transmite să repună SJU Deva pe lista spitalelor non-Covid.

De asemenea, Bianca Glodean îi atrage atenția ministrului să nu mai numească la conducrea spitalului judetean "oameni dezinteresati de conceptele de sanatate publica si management sanitar" și "slabi profesional din toate punctele de vedere".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redăm mai jos, integral, mesajul doctoriței Bianca Glodean:

"Domnule ministru,

Din pacate izolarea impusa din cauza ca am fost scuipata de catre o pacienta in sevraj, covid+, care a devenit violenta in cursul serviciului meu de garda la cardiologie, ma impiedica sa fiu in spital in cursul vizitei dvs. Fiind insa vicepresedinte al sindicatului medicilor din spitalul nostru, doresc sa dau glas ingrijorarii corpului medical in ceea ce priveste programul de lucru care va fi adoptat de acum inainte in institutie si sa pledez pentru functionarea in program normal de garzi sau ture a 8/6 ore.

IN NUMELE COMUNITATII JUDETULUI HUNEDOARA, DORESC INSA SA VA ROG SA REPUNETI SJU DEVA PE LISTA SPITALELOR NONCOVID. Stim cu totii ca s a facut o greseala regretabila. Nu mai conteaza de catre cine si de ce. DUMNEAVOASTRA VA STA INSA IN PUTERE SA O REPARATI. Nu e in regula sa stea in SJU Deva internati o gramada de pacienti asimptomatici cu o analiza biologica pozitiva, in timp ce alti cetateni sa si piarda viata in iuresul haosului creat in sistemul sanitar hunedorean.

Si vorbesc de cazuri reale de care am cunostinta.Niciun alt spital din judet nu are capacitatea de a prelua si trata aceste cazuri grave noncovid ( toata patologia critica a judetului).

FACETI IN ASA FEL INCAT SA NE RECAPATAM CU TOTII INCREDEREA CA UN OM INTELIGENT SI DETERMINAT, IMPLICAT ,AFLAT INTR O DEMNITATE PUBLICA ATAT DE IMPORTANTA, POATE FACE DIFERENTA PT ZECI SAU CHIAR SUTE DE MII DE VIETI.

Din partea atat a comunitatii cat si a corpului medical, se cuvine sa va mai atrag atentia ca este momentul sa nu mai numiti la conducrea spitalului judetean oameni dezinteresati de conceptele de sanatate publica si management sanitar,slabi profesional din toate punctele de vedere, deoarece cu concursul acestora a devenit Deva un spital fara circuite epidemiologice, fara aparatura necesara serviciilor medicale de calitate inalta , cu datorii semnificative financiare si fara echipamente si medicatie livrate la timp la inceputul acestei pandemii.

DOMNULE MINISTRU, AVETI CURAJUL SA FITI PRIMUL DINTRE DOCTORI SI DINTRE MINISTRI CARE FACE DIFERENTA LA NIVELUL SANATATII PUBLICE! CORPUL MEDICAL DIN TOATA TARA VA VA URMA!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Medic din Deva, mesaj de revoltă: "Am fost scuipată de o pacientă covid pozitiv"