Antena Meniu Search
x

Video Bianca, pugilista atacată cu motocoasa în Buşteni, s-a luptat cu agresorul ca să-şi salveze colegii: "N-aveam cum să-l las să le atingă pe fete"

Un individ beat a atacat cu motocoasa un grup de sportivi, la Bușteni, din cauza unui loc pe o bancă. O tânără a fost rănită, iar o alta a leșinat. Sportivii, membri ai lotului de box de la Gloria Buzău, au reușit să scape de individ doar după intervenţia oamenilor din jur. Agresorul, un bărbat de 48 de ani, a fost prins şi dus la audieri. Vă avertizăm, urmează detalii care vă pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 22.07.2021, 08:41

Vezi și

- "Deci, acolo te-ai rănit. La mână".

- "La mână şi la picior, în zona aceasta". 

Incidentul s-a produs în jurul orei 20:00. Bianca şi colegii săi, aflați la sfârșitul cantonamentului din Bușteni, au ieșit la o plimbare prin staţiune. În faţa unui magazin, unii s-au oprit să-şi ia ceva de mâncare, alţii s-au aşezat pe o bancă să-i aştepte.

"Lângă erau trei oameni în stare de ebrietate. La un moment dat, doi dintre ei au plecat, iar unul a rămas, a început să jignească, să ameninţe", spune Nicoleta Radu, colega victimei. "I-am spus: Te rog frumos, ia-ţi berea şi du-te de unde ai venit pentru că eşti beat!", explică Bianca Lăcătuș, sportiva taiată.

Pe acelaşi subiect

Bianca s-a luptat cu individul care a atacat-o cu motocoasa şi a fost tăiată la mână

Bărbatul însă, nu a plecat. În schimb, a pus mâna pe o motocoasă şi, după ce a pornit-o, s-a repezit la fete. "Toată grupa era în spatele meu, n-aveam cum să-l las să le atingă pe fete sau pe băieţi, şi am preferat să bag eu mâna în el. Ştiam că o să mă rănesc eu, dar am preferat treaba asta", a continuat Bianca.

Tânăra de 19 ani spune s-a luptat cu individul şi a fost tăiată la mână. Un bărbat de la magazinul din apropiere a intervenit şi l-a alungat pe agresor. Incidentul şi-a pus amprenta pe sportivii din grup. "Am avut un atac de panică foarte puternic. Nu mai aveam respiraţie, nu mai aveam aer, nu mai puteam să respir. Şi am leşinat", a mai spus Nicoleta Radu.

În timp ce Bianca era transportată la spital pentru îngrijiri, individul a fost identificat de poliţişti şi dus la audieri. Pe numele lui, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe şi tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bianca, pugilista atacată cu motocoasa în Buşteni, s-a luptat cu agresorul ca să-şi salveze colegii: "N-aveam cum să-l las să le atingă pe fete"