Antena Meniu Search
x

Video BIAS 2022. Spectacolul aviatic, amânat din cauza condiţiilor meteo. Show-ul în care vor fi prezenţi paraşutişti din întreaga lume va avea loc duminică

Vremea amână cu o zi cel mai mare spectacol aviatic din România. Cei peste 150 de piloţi şi paraşutişti din întreaga lume vor evolua duminică, în loc de sâmbătă, deasupra Aeroportului Băneasa. Asta nu i-a împiedicat să testeze aeronavele azi, 2 septembrie.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 02.09.2022, 20:32

Vezi și

Supuşi unei presiuni la care prea puţini ar reuşi să reziste, piloţii avioanelor de luptă nu au nicio problemă în a face chiar manevre de acrobaţie. Evolutii aeriene spectaculoase vor avea si cei din fortele aeriene din România, Italia sau Slovenia. Aeronave de transport si de lupta vor face diferite acrobatii deasupra aeroportului Băneasa.

Spectatorii pot veni şi sâmbătă dacă doresc să admire avioanele la sol

Show-ul va fi completat de elicoptere, avioane F16 şi Spartan. Programat iniţial pentru sâmbătă, spectacolul aviatic a fost mutat duminică, din cauza vremii. Spectatorii pot veni însă şi mâine la Aeroportul Băneasa, dacă vor să vadă la sol avioanele militare şi de acrobaţie. Dacă vremea se îmbunează, piloţii ar putea face chiar câteva repetiţii.

"Comitetul de organizare a evaluat foarte mult ce se intampla cu vremea si ne am hotarat pentru mersul cat mai bine al evenimentului sa mutam pe duminica, pe data de 4", a declarat George Rotaru, Aeroclubul României. "Suntem siguri că decizia luată de a amâna acest eveniment pentru duminica este cea mai buna cat sa va puteti bucura de acest eveniment", a declarat Vasile Petrea - Forţele Aeriene Române. Peste 150 de piloţi militari şi de acrobaţie, plus paraşutişti vor participa la BIAS 2022. E prima ediţie a showului aviatic, după doi ani în care a fost anulat din cauza pandemiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » BIAS 2022. Spectacolul aviatic, amânat din cauza condiţiilor meteo. Show-ul în care vor fi prezenţi paraşutişti din întreaga lume va avea loc duminică