Antena Meniu Search
x

Video Imagini de la antrenamentele piloților români pentru BIAS 2022. Vor participa peste 100 de avioane

Au început antrenamentele pentru cel mai mare show aviatic din România. La aproape trei mii de metri altitudine, zeci de piloţi exersează manevre care îţi taie respiraţia. Vă arătăm o mică parte din spectacolul de care veţi avea parte la BIAS 2022, show-ul la care vor participa peste 100 de aeronave. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 26.08.2022, 22:22

Vezi și

Aerodromul Clinceni, la doi paşi de Bucureşti. Mai mulţi piloţi ai Aeroclubului României pregătesc cel mai mare spectacol aviatic, BIAS 2022. 

Laurențiu Rădulescu, reporter Observator: De mai bine de o săptămână toate aceste aeronave ale aeroclubului României sunt pregătite pentru marele show aviatic. Sunt piloţi care vin zilnic aici pentru a repetă în formație sau zboruri solo.

Printre piloţi, pentru prima dată la un astfel de show aerian, participă şi Andreea Bănesaru. Are doar 22 de ani şi îşi pregăteşte la milimetru exerciţiul pe care îl va executa săptămâna viitoare deasupra pistei de la Băneasa.

Andreea Bănesaru, pilot: O să fac figuri acrobatice cu fum, o să desenez o inima și probabil niște treceri de joasă înălțime.

Pe acelaşi subiect

Piloți români la BIAS 2022

George Rotaru este unul dintre cei mai experimentaţi piloţi de acrobaţie ai ţării. Îşi va arăta măiestria pe 3 septembrie zburând în formaţie alături de Hawks of Romania. Azi ne arată o mică parte din manevrele acrobatice care ne vor încânta la shows.

Bucharest International Air Show va aduce pe cerul Capitalei peste 100 de aeronave civile, dar si militare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Imagini de la antrenamentele piloților români pentru BIAS 2022. Vor participa peste 100 de avioane