Antena Meniu Search
x

Bicicleta unei fetiţe a fost furată din scara unui bloc din Timişoara: 'Dacă îl recunoaşteţi, sunaţi la 112'

Bicicleta unei fetiţe a fost furată din scara unui bloc din Timişoara de un bărbat trecut de prima tinereţe. Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere din bloc, iar acum părinţii copilei fac un apel pentru prinderea hoţului.

Bicicleta unei fetiţe a fost furată din scara unui bloc din Timişoara
Bicicleta unei fetiţe a fost furată din scara unui bloc din Timişoara - Observator

Bicicleta unei fetiţe a fost furată din scara unui bloc din Timişoara de un bărbat trecut de prima tinereţe.

Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere din bloc, iar acum părinţii copilei fac un apel pentru prinderea hoţului.

Totul s-a întâmplat pe 24 august, în jurul orei 08.00, atunci când hoţul a intrat în scara blocului de pe Calea Lipovei din Timişoara şi a ţintit bicicleta unei fetiţe.

Fără să îşi dea seama că este filmat de camerele de supraveghere, bărbatul s-a asigurat că nu este văzut de nimeni, însă în timp ce căuta soluţii pentru a fura bicicleta s-a întâlnit chiar cu mama fetiţei care pleca la serviciu.

Pe acelaşi subiect

După ce femeia a ieşit din bloc, hoţul a acţionat şi în numai câteva minute a reuşit să fugă cu bicicleta.

Părinţii au primit imaginile suprinse de camerele de supraveghere şi le-au postat pe internet pentru a cere ajutor în prinderea hoţului care a furat bicicleta fetiţei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bicicleta unei fetiţe a fost furată din scara unui bloc din Timişoara: 'Dacă îl recunoaşteţi, sunaţi la 112'