Antena Meniu Search
x

Ea e tânăra de 22 de ani care a murit în accidentul de pe centura Timișoarei. Două mașini s-au răsturnat în urma impactului violent

Andreina Moglan este tânăra de 22 de ani care a murit marți, în urma unui accident rutier petrecut pe centura Timişoarei.

Andreina Moglan este tânăra de 22 de ani care a murit marți, în urma unui accident rutier petrecut pe centura Timişoarei.

Andreina Moglan era studentă la Universitatea Politehnica din Timișoara, secția Energetică, și urma un stadiu de internship la compania Continental Automotive Timișoara, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Tanara decedata intr-un accident pe centura Timisoarei
Pe acelaşi subiect

Tânăra se afla la volanul unui Volkswagen în momentul în care a virat la stânga, fără să se asigure, și a urmat impactul cu un autoturism în care se aflau patru tineri.

Accident pe centura Timisoarei

În urma impactului violent, ambele maşini s-au răsturnat în afara şoselei.

Șoferița de 22 de ani și un alt bărbat, pasager în Volkswagen, au decedat, iar alți doi tineri din mașina Opel implicată în accident au ajuns la spital. 

Andreina Moglan, tanara care a murit intr-un accident la Timisoara

Unul a suferit un traumatism de coloană, iar celălalt un traumatism cranian, ambii fiind în stare stabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ea e tânăra de 22 de ani care a murit în accidentul de pe centura Timișoarei. Două mașini s-au răsturnat în urma impactului violent