Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Biciclist spulberat de o şoferiţă şi aruncat la câţiva metri distanţă, pe o şosea din Argeş. O cameră de supraveghere a filmat momentul înfiorător

Accident grav provocat de o şoferiţă de 32 de ani, pe un drum din judeţul Argeş. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 04.08.2024 , 09:25

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care un biciclist de 61 de ani este spulberat de femeia aflată la volan pe Drumul Naţional 73, spre Piteşti.

Biciclist spulberat de o şoferiţă, pe un drum din Argeş

În imagini se vede cum bărbatul este aruncat de pe bicicletă câţiva metri şi trântit la pământ unde zace câteva clipe până când vecinii îi sar în ajutor. O ambulanţă l-a preluat ulterior şi l-a dus la spital în stare gravă. "Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni, s-a stabilit că o femeie de 32 de ani, din Bălilești, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Câmpulung spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a accidentat un bărbat de 61 de ani, din Mioveni, care se deplasa în aceeași direcție, pe bicicletă. În urma impactului, biciclistul a suferit leziuni, fiind preluat, în stare de inconștiență, de un echipaj medical, și transportat la spital", au transmis reprezentanţii IPJ Argeş.

Vezi și

Şoferiţa a fost testată pentru alcool, rezultatul fiind negativ. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi dus flori sau alte cadouri în prima zi de şcoală?
Observator » Evenimente » Biciclist spulberat de o şoferiţă şi aruncat la câţiva metri distanţă, pe o şosea din Argeş. O cameră de supraveghere a filmat momentul înfiorător