Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bilanţul tragediei din Vaslui a crescut la 4. A murit şi tatăl celor doi copii care şi-au pierdut viaţa

O noapte fatală şi o tragedie care a lovit în plin o familie întreagă. Bilanţul înfiorătorului accident de la Popeni, Vaslui, a crescut la 4.

de Monica Palade

la 14.07.2022, 11:17

Ștefan Mihăiță în vârstă de 38 de ani, tatăl celor două fetițe de 2 și 5 ani decedate în accident, a murit în dimineaţa zilei de 13 iulie, la spitalul din Bârlad. În impactul dramatic, pe lângă cei trei, şi-a pierdut viaţa şi şoferul, informează reporterul Observator Clara Mihociu.

O familie decimată într-o clipă fatală

Accidentul a avut loc pe 11 iulie. În seara fatală, un TIR a oprit, după ce a acroşat o căruţă. Maşina de cinci locuri în care se aflau 12 persoane, din care 5 adulţi şi 7 copii, nu a mai putut să oprească la timp şi a intrat cu viteză sub remorca mastodontului. Şoferul autoturismului, în vârstă de 32 de ani, a murit pe loc. La fel şi o fetiţă de doi ani. O altă copilă, în vârstă de 5 ani, a murit câteva ore mai târziu în braţele medicilor, care nu au mai putut să o salveze. Cu doar o zi înainte de accident, fetiţa îşi aniversase ziua de naştere.

Acum a venit rândul tatăl celor două să le urmeze în moarte. Bilanţul ar putea însă să mai crească. Şi asta pentru că încă doi copii, un băiețel de patru ani și o fetiță de doi ani, se află încă în comă, iar medicii sunt sceptici privind șansele lor de supraviețuire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bilanţul tragediei din Vaslui a crescut la 4. A murit şi tatăl celor doi copii care şi-au pierdut viaţa