Antena Meniu Search
x

Video Biserică de lemn din Alba, arsă în totalitate în Noaptea de Înviere. Focul ar fi pornit de la o lumânare lăsată nesupravegheată

Tot de la o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată, a ars în totalitate şi o biserică de lemn din judeţul Alba. Din fericire, se pare că nimeni nu era la acel moment în lăcaşul de cult.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 05.05.2024, 13:53

Vezi și

Totul s-a întâmplat în localitatea Ghioncani, comuna Întregalde, județul Alba. Biserica a luat foc azi-noapte, la faţa locului a fost mobilizat un echipaj de stingere al pompierilor  militari de la secţia de pompieri din Câmpeni, din ISU Alba. 

Biserică arsă în totalitate în Noaptea de Înviere

Din păcate, pompierii nu au reuşit să salveze lăcaşul de cult construit în totalitate din lemn. Cauza probabilă a incendiului este de la o lumânare lăsată nesupravegheată.

Poliţiştii trebuie să facă acum lumină în cazul distrugerii acestei biserici de o frumuseţe aparte, o biserică ridicată în 1878 în cadrul unui dosar penal în care infracţiunea investigată este distrugere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Biserică de lemn din Alba, arsă în totalitate în Noaptea de Înviere. Focul ar fi pornit de la o lumânare lăsată nesupravegheată