Antena Meniu Search
x

Bloc ANL din Eforie Nord, serios avariat de ploaie

Ploile din ultimele zile au făcut ravagii într-un bloc ANL din Eforie Nord! Tavanele apartamentelor de la ultimul etaj au început să cadă unul câte unul, iar locatarii sunt disperaţi, aproape că rămân sub cerul liber. Nu e prima dată când se confruntă cu o asemenea situaţie.

Vezi și

Ploile din ultimele zile au făcut ravagii într-un bloc ANL din Eforie Nord! Tavanele apartamentelor de la ultimul etaj au început să cadă unul câte unul, iar locatarii sunt disperaţi, aproape că rămân sub cerul liber. Nu e prima dată când se confruntă cu o asemenea situaţie. În iarnă au păţit la fel. Acuză acum autorităţile pentru reparaţiile... "de mântuială".

Acoperişul blocului ANL din Eforie Nord a fost reparat în ianuarie, când a fost distrus de vântul puternic. Acum, iar a fost avariat. Manuel, un locatar a fost nevoit să plece din calea pericolului, încă din iarnă. Vedea cerul direct din casă.

Ceilalţi, însă, nu au avut această posibilitate. Aşa că stau zilnic cu teama că tavanul se poate prăbuşi peste ei. Iar printre crăpături, apa curge... ca la robinet.

Chiar şi aşa, oamenii plătesc în continuare chirie la Primărie. Sunt hotărâţi să meargă în instanţă dacă autorităţile nu vor lua măsuri.

Edilul din Eforie Nord promite să rezolve totuşi situaţia. 

"Cred că în două săptămâni, maxim, maxim, va ieşi avizul de la Mediu. Nu există o licitaţie. Lucrarea nu necesită licitaţie, nu este atât de mare", spune primarul din Eforie.

Imobilul a fost construit acum zece ani. De când s-au mutat, locatarii au avut o mulţime de nemulţumiri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bloc ANL din Eforie Nord, serios avariat de ploaie