Antena Meniu Search
x

Bloc evacuat din cauza unei familii care făcea cârnaţi picanţi

Stirea zilei vine din Vaslui! Un bloc întreg a fost evacuat din cauza unei familii care pregătea cârnaţi picanţi. Un bărbat a îndesat într-un cuptor cu microunde 20 de ardei iuţi care au explodat şi au eliberat în aer o substanţă iritant-lacrimogenă.

de Redactia Observator

la 23.12.2019, 21:39

Vezi și

Stirea zilei vine din Vaslui! Un bloc întreg a fost evacuat din cauza unei familii care pregătea cârnaţi picanţi. Un bărbat a îndesat într-un cuptor cu microunde 20 de ardei iuţi care au explodat şi au eliberat în aer o substanţă iritant-lacrimogenă. Locatarii au ieşit în lacrimi din case, iar pompierii au intrat cu măşti de gaze să caute sursa pericolului. Se temeau că e vorba despre otravă. 

Era trecut de ora prânzului când locatarii acestui bloc din Vaslui au simţit că nu mai au aer.

O vecină spune că "deodată am simţit un miros înţepător. Am început să tuşim, să nu avem aer cu toţii. Am deschis la soţul, am deschis geamul, tuşeam încontinuu. Nu puteam să deschid uşa de miros. Mămică suna la 112 că a dat cineva cu spray paralizant". 

În scurt timp, tot blocul a fost evacuat. Militarii au intrat în scară echipaţi cu măşti şi au început să facă măsurători. În cele din urmă, au găsit sursa mirosului în apartamentul unui locatar. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aproape o oră s-au chinuit pompierii să ventileze tot blocul. Cel de la care a pornit toată operaţiunea este un bărbat care a încercat o reţetă mai picantă, specifică sărbătorilor.

Bărbatul nu a fost amendat. I s-a recomandat ca data viitoare să coacă ardeii iuţi în aer liber, departe de zona blocurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bloc evacuat din cauza unei familii care făcea cârnaţi picanţi