Antena Meniu Search
x

Blocurile din Bucureşti care rămân fără apă caldă, în următoarele zile. Anunțul făcut de Termoenergetica

Termoenergetica anunţă, luni, lucrări de reparaţii la intersecţia dintre Calea Călăraşi şi strada Matei Basarab, unde vor fi înlocuite conducte vechi de peste 30 de ani. Astfel că, în zona respectivă, va fi sistată furnizarea apei calde. Potrivit companiei, reparaţiile sunt programate până în 17 mai.

de Redactia Observator

la 08.05.2023, 13:21

Blocurile din Bucureşti care rămân fără apă caldă, în următoarele zile. Anunțul făcut de Termoenergetica - Profimedia

”Lucrări de reparaţii realizate în intersecţia dintre Calea Călăraşi şi strada Matei Basarab, prin care se înlocuiesc aproximativ 300 de metri liniari de conductă cu diametrul de 300mm. În această zonă reţeaua termică are o vechime de 30 de ani, anul punerii în funcţiune fiind 1993”, anunţă Termoenergetica într-un comunicat.

Reparaţiile Termoenergetica, estimate să dureze până în 17 mai

Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este 17 mai 2023, iar pe perioada desfășurării intervențiilor, alimentarea consumatorilor cu agent termic pentru apă caldă fiind întreruptă.

"Menționăm faptul că tronsonul pe care se lucrează este unul poziționat la capătul rețelei, fapt ce face imposibilă alimentarea din alt sens. De asemenea, montarea unui provizorat suprateran nu a putut fi realizată, deoarece ar fi împiedicat desfășurarea circulației rutiere", transmite compania.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Blocurile din Bucureşti care rămân fără apă caldă, în următoarele zile. Anunțul făcut de Termoenergetica