Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reţeta de succes a tragediilor rutiere! Vitezomanii cu BMW îşi transmit LIVE pe Facebook infracţiunile şi accidentele - VIDEO

În ultima perioadă, tot mai mulţi tineri vitezomani sunt implicaţi în grave accident rutiere şi îşi transmit LIVE infracţiunile sau chiar accidentele.

de Redactia Observator

la 31.10.2017 , 13:42

În ultima perioadă, tot mai mulţi tineri vitezomani sunt implicaţi în grave accident rutiere şi îşi transmit LIVE infracţiunile sau chiar accidentele.

La Iaşi, o tânără de 17 ani se zbate între viaţă şi moarte după ce iubitul ei, un tânăr de 20 de ani, mare pasionat de viteză şi proprietar al unui BMW, a intrat cu aproape 100 de km/h într-o intersecţie şi a izbit în plin o altă maşină.

Impactul devastator a fost surprins de camerele de supraveghere. Din nefericire, iubita lui Mădălin nu purta centura de siguranţă, motiv pentru care a suferit numeroase răni extrem de grave, în special la nivelul capului.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Mădălin obişnuia să se laude pe Facebook cu 'bijuteria' la mâna a doua pe care o conducea şi chiar transmitea LIVE pe reţeaua de socializare atunci când conducea cu viteză.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot în urmă cu câteva zile, un alt tânăr din Brăila şi-a transmis LIVE pe Facebook ultimele clipe de viaţă. Emilian a murit după ce s-a urcat în maşina unui prieten care era beat. Înainte de a fi implicat într-un groaznic accident rutier, Emilian a intrat LIVE pe reţeaua de socializare, iar pe imagini s-a putut auzi şi rugămintea acestuia pentru şofer de a încetini.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Reţeta de succes a tragediilor rutiere! Vitezomanii cu BMW îşi transmit LIVE pe Facebook infracţiunile şi accidentele - VIDEO