Antena Meniu Search
x

Curs valutar

BMW făcut scrum între Timişoara şi Lugoj, după ce a luat foc din senin pe A1. Şoferul şi pasagerii s-au salvat în ultima clipă (Video)

Un autoturism BMW seria 5GT a fost cuprins de flăcări în timp ce rula pe autostrada A1, între Timişoara şi Lugoj.

de Redactia Observator

la 07.04.2018 , 15:50

Un autoturism BMW seria 5GT a fost cuprins de flăcări în timp ce rula pe autostrada A1, între Timişoara şi Lugoj. Cei trei ocupanţi ai maşinii au reuşit să se salveze înainte de sosirea pompierilor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, incendiul a izbucnit la kilometrul 476 al autostrăzii, pe sensul de deplasare Timisoara - Lugoj, iar la faţa locului a fost trimis un echipaj de pompieri.  

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În autoturismul BMW seria 5GT cuprins de flăcări erau trei persoane care au reuşit să se salveze înainte de sosirea pompierilor.

Cauza incendiului nu se cunoaşte, deocamdată, aceasta urmând să fie stabilită.

Circulaţia rutieră a fost oprită pe durata intervenţiei pompierilor.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » BMW făcut scrum între Timişoara şi Lugoj, după ce a luat foc din senin pe A1. Şoferul şi pasagerii s-au salvat în ultima clipă (Video)