Antena Meniu Search
x

Un BMW al SPP a intrat în plin într-o maşină, la Timişul de Jos, şoferul fiind ucis pe loc

Un BMW al SPP a intrat în plin într-o maşină, la Timişul de Jos, şoferul acesteia fiind ucis pe loc. Şi şoferul bolidului SPP a fost rănit în accident.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 20.10.2019, 09:14

Un BMW al SPP a intrat în plin într-o maşină, la Timişul de Jos, şoferul acesteia fiind ucis pe loc. Şi şoferul bolidului SPP a fost rănit în accident.

O maşină a Serviciului de Pază şi Protecţie a fost implicată într-un accident mortal, în judeţul Braşov! A intrat într-un autoturism care a ieşit de pe un drum lateral. Angajatul SPP circula regulamentar pe DN1, spre Braşov. 

În localitatea Timişul de Jos, un şofer a vrut să întoarcă printr-un loc nepermis, peste linia dublă continuă, şi i-a tăiat calea. 

Impactul a fost fatal pentru şoferul vinovat, care avea 73 de ani şi care a murit pe loc. Şi angajatul SPP, care se afla în misiune, a fost rănit, dar este în afara oricărui pericol. În maşină nu se afla niciun demnitar. 

"Un autoturism al SPP, aflat în misiune, fără demnitar, a fost implicat într-un accident în județul Brașov. Mașina, condusă de un angajat SPP, se deplasa pe DN1, în direcția Brașov, iar la trecerea prin localitatea Timișul de Jos, un autoturism a ieșit de pe un drum lateral și a intrat în coliziune cu cel al SPP. SPP transmite condoleanțe familiei celui decedat.", precizează Serviciul de Pază și Protecție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un BMW al SPP a intrat în plin într-o maşină, la Timişul de Jos, şoferul fiind ucis pe loc