Antena Meniu Search
x

Un accident bizar i-a curmat viața lui Bogdan Chiroșcă. Celebrul cântăreț a fost aproape decapitat de un lanț

Un cântăreţ celebru din Iaşi şi-a pierdut viaţa într-un accident bizar. Bărbatul de 43 de ani era pe ATV şi a fost aproape decapitat de un lanţ de metal, care delimita un teren privat. Era întuneric şi nu l-a observat.

Vezi și

Un cântăreţ celebru din Iaşi şi-a pierdut viaţa într-un accident bizar. Bărbatul de 43 de ani era pe ATV şi a fost aproape decapitat de un lanţ de metal, care delimita un teren privat. Era întuneric şi nu l-a observat. După moartea artistului, proprietarii terenului au fost atacaţi de mai mulţi indivizi mascaţi. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Era trecut de ora 21.00 când, pe un drum închis de la marginea oraşului Iaşi, Bogdan Chiroşcă îşi găsea sfârşitul. Chiar proprietarii terenului privat l-au găsit. Era aproape decapitat.

Solistul se afla pe ATV-ul său. În momentul în care a ajuns în acest loc, nu a văzut lanţul care delimita proprietatea privată. Acesta era atârnat de o parte şi de cealaltă a drumului de doi stâlpi de beton.

Imediat după cercetările poliţiştilor de la faţa locului, ancheta a luat o turnură neaşteptată. 

Prof. Dr. Diana Cimpoeşu, medic șef UPU Smurd Spitalul Sf Spiridon Iași: Din împrejurări adiacente accidentului, au ajuns în unitatea de primiri urgenţe doi pacienţi, cu traumatisme craniofaciale produse prin agresiune, din declaraţiile lor.

Erau chiar proprietarii terenului privat pe care cântăreţul a murit. Oamenii au sunat la 112 după ce ar fi fost atacaţi în maşină de mai mulţi indivizi mascaţi. Anchetatorii încearcă să afle acum dacă există vreo legătură între accident şi agresiune. 

Ioana Bustiuc, purtător de cuvânt IPJ Iași: Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri şi alte violenţe şi distrugere, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt.

Bogdan Chiroşcă era unul dintre cei mai apreciaţi muzicanţi din zona Moldovei. Făcea atmosferă la nunţi, botezuri, dar şi la alte evenimente speciale. 

Vestea morţii lui a şocat mii de oameni. Pe pagina sa de Facebook, curg mesajele de condoleanţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Un accident bizar i-a curmat viața lui Bogdan Chiroșcă. Celebrul cântăreț a fost aproape decapitat de un lanț