Antena Meniu Search
x

Bogdan s-a născut a doua oară. Trimis de doctori să moară acasă, a fost salvat în Turcia

Bogdan s-a născut a doua oară. Trimis de doctori să moară acasă, a fost salvat în Turcia. Tânărul de 20 de ani din Constanţa a impresionat sute de oameni, care au sărit să îl ajute. Băiatul a ajuns în Turcia, unde a fost operat pe creier şi urmează o cură de chimioterapie.

Bogdan s-a născut a doua oară. Trimis de doctori să moară acasă, a fost salvat în Turcia. Tânărul de 20 de ani din Constanţa a impresionat sute de oameni, care au sărit să îl ajute. Băiatul a ajuns în Turcia, unde a fost operat pe creier şi urmează o cură de chimioterapie, şi se simte din ce în ce mai bine.

În România, chiar de Crăciun, medicii l-au trimis să moară acasă, spunând că nu mai au cum să-l salveze. A urmat o mobilizare absolut impresionantă şi Bogdan Marghiol a ajuns la o clinică din Turcia. În ţară a fost diagnosticat cu cancer la testicule, a fost operat, însă cancerul s-a răspândit în tot corpul, i-au spus medicii. Chir în prima zi de Crăciun, medicul le-a spus rudelor: "Tumoarea a ajuns la creier, iar şanse de supravieţuire în cazul lui Bogdan nu mai sunt."

Ajuns în Turcia, Bogdan a aflat că tumoarea nu a ajuns la creier, de fapt, că are doar un cheag de sânge şi a fost operat. Şi-a revenit după intervenţia chirurgicală şi a început chimioterapia. Iubita lui, sora şi mai mulţi prieteni au postat fotografii cu Bogdan.

Imaginile sunt impresionante, iar mesajele te fac să plângi: "Sufletul meu , puterea te definește, voi fii alaturi de tine mereu , in cele mai grele momente din viata ta , stiam ca poti trece peste orice cumpănă! Te iubesc enorm!💖💖", a scris iubita lui.

Pe acelaşi subiect

Tânăra e mereu cu Bogdan şi transmite mulţumirile lor celor care i-au ajutat: "Luptătorul meu !!💖💖 Puterea ta este impresionanta , ne ai dat dovada tuturor ca ambiția, puterea si credința in Dumnezeu ne ajuta sa trecem peste toate obstacolele pe care ni le rezervă viata! Toti suntem mandri de tine, te iubesc enorm!💖💖 Va multumim tuturor pentru ajutorul acordat. Bogdan este din ce in ce mai bine datorita voua , suflete bune ! Speram sa avem parte in continuare de bunatatea voastra ! Va pupam si va îmbrățișam pe toti!💖💖💖"

Mobilizare uriaşă pentru ca Bogdan să fie mai departe ajutat

"Să nu uităm că Bogdan încă are nevoie de ajutorul nostru, chiar dacă a reușit să treacă cu bine de operația de la cap. El încă are nevoie de bani pentru a începe ședințele de chimioterapie și pentru a scăpa de această boală cruntă și să revină acasă, sănătos, lângă cei dragi lui.", transmit membrii familiei.

Apropiaţii lui Bogdan vor să organizeze la Constanţa un concert caritabil pentru a strânge fonduri care să-l ajute pe acesta să rămână la tratament în Turcia. "Bogdan Marghiol este, în continuare, motivația muncii noastre! Pe data de 23.02.2019, Asociația Allwayso together dorește să organizeze un eveniment caritabil pentru acest băiat! Va avea loc la complexul Cora Brătianu din Constanța! Avem nevoie de ajutorul vostru în continuare! Dacă sunt persoane ce vor sa ajute la organizarea acestui eveniment, va rugam nu ezitați a face acest pas!"

"Nu uitați că în continuare, Bogdan are nevoie de ajutor necondiționat!

Dumnezeu să vă binecuvânteze, iar pe Bogdan să îl facă bine! 🙏

Puteți dona în următoarele conturi:

RO86BRDE140SV74081851400 EURO SI LEI RO90BRDE140SV74081771400 pe numele ELIS OTURBAI"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Bogdan s-a născut a doua oară. Trimis de doctori să moară acasă, a fost salvat în Turcia