Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cântăreţul Bogdan Şeitan a murit la numai 31 de ani: 'Ne vei lipsi mult'

Cântăreţul Bogdan Şeitan, din Câmpina, a murit la numai 31 de ani, din cauza unei boli cumplite. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa, iar moartea lui Bogdan a căzut ca un trăsnet peste familie, prieteni şi oamenii care îl ascultau.

de Alin Tarnovschi

la 13.09.2019 , 13:58

Cântăreţul Bogdan Şeitan, din Câmpina, a murit la numai 31 de ani, din cauza unei boli cumplite.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa, iar moartea lui Bogdan a căzut ca un trăsnet peste familie, prieteni şi oamenii care îl ascultau.

Bogdan Şeitan a fost solist al Ansamblului Folcloric 'Ghiocelul' al Casei de Cultură 'Geo Bogza' din Câmpina şi solist al Ansamblului Folcloric 'Periniţa' al Centrului Cultural Judeţean Prahova.

Articolul continuă după reclamă

"Va fi greu pentru noi toți să credem și să ne obișnuim cu gândul că Bogdan Șeitan nu va mai fi împreună cu noi. Membru de bază al Ansamblului folcloric «Perinița», al Centrului Județean de Cultură Prahova, solist și dansator, Bogdan era mereu prezent, mereu printre primii, mereu aproape de toți ceilalți.

Ne vei lipsi mult… Bunul Dumnezeu să îți fie aproape… Știm, că ori de câte ori vor fi pe scenă, colegii tăi te vor purta în gând.. și noi de asemenea…", este mesajul transmis de oficialii de la Centrul Județean de Cultură Prahova pe pagina lor oficială de Facebook.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Cântăreţul Bogdan Şeitan a murit la numai 31 de ani: 'Ne vei lipsi mult'