Antena Meniu Search
x

Un candidat la o primărie din Dâmbovița a murit, răpus de coronavirus: "Tot voi câștiga, nu mă mai pot scoate de pe buletine"

Bogdan Simion, candidat la o primărie din Dâmbovița, a murit, răpus de coronavirus. "Tot voi câștiga, nu mă mai pot scoate de pe buletine", spunea bărbatul, pe patul de spital.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 15.09.2020, 11:54

Coronavirus România
Bogdan Simion avea 49 de ani - Facebook
  • Bogdan Simion avea 49 de ani.
  • El era internat la spitalul Județean din Târgoviște.

Bogdan Simion, candidat la o primărie din Dâmbovița, a murit, răpus de coronavirus. "Tot voi câștiga, nu mă mai pot scoate de pe buletine", spunea bărbatul, pe patul de spital.

Bogdan Simion, candidat din partea PER la funcția de primar în comuna dâmbovițeană Vulcana Pandele a decedat din cauza unor complicații apărute în urma infecției cu coronavirus.

Pe data de 6 septembrie, când se afla deja internat la Secția de Boli Infecțioase Târgoviște, a postat acest mesaj de pe patul de spital: "Nu ma simt foarte bine, însă un lucru trebuie sa știți, ca nu am abandonat lupta! PS: Fac această precizare, pentru că tot aud vorbe urate la adresa mea cum ca ar fi alte motive pentru care m-aș fi dat la fund in plină campanie electorală!

Vă salut cu mare drag pe toți!"

Bogdan Simion avea 49 de ani, era căsătorit și avea doi copii.

Starea sa de sănătate s-a înrăutăţit în ultimele zile de internare. Bărbatul a dezvoltat insuficienţă respiratorie severă şi a intrat în comă, fiind intubat. "Şi dacă voi muri tot voi câştiga, că nu mă mai pot scoate de pe buletinul de vot.", spunea Simion.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un candidat la o primărie din Dâmbovița a murit, răpus de coronavirus: "Tot voi câștiga, nu mă mai pot scoate de pe buletine"