Antena Meniu Search
x

Bolid de lux de 82.000 de euro scos la vânzare, accident spectaculos în Bârlad

Bolid de lux de 82.000 de euro scos la vânzare, accident spectaculos în Bârlad. Maşina şi-a distrus întreaga parte din faţă într-un VW care nu i-a acordat prioritate.

de Redactia Observator

la 17.03.2019, 11:38

Bolid de lux avariat la Bârlad
Bolid de lux de 82.000 de euro scos la vânzare, accident spectaculos în Bârlad - realitateadevaslui

Bolid de lux de 82.000 de euro scos la vânzare, accident spectaculos în Bârlad. Maşina şi-a distrus întreaga parte din faţă într-un VW care nu i-a acordat prioritate.

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, în jurul orei 18:30, în zona Crolux din municipiul Bârlad. Un bărbat, a fost rănit ușor și a fost transportat la spitalul Elena Beldiman, scrie realitateadevaslui.ro.

Accidentul s-a produs la intersecția bulevardului Republicii cu strada Mihail Kogălniceanu și au fost implicate două autoturisme: unul marca Volkswagen și un Nissan GT-R MY17 Pearl White.

Conform cercetărilor efectuate la fața locului de polițiștii de la Biroul Rutier Bârlad reiese că autovehiculul marca Vw, condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani din localitatea Murgeni, se deplasa pe bulevardul Republicii dinspre Centru spre URB, iar la intersecția cu strada Mihail Kogălniceanu a vrut să vireze la stânga. În momentul virajului, nu a acordat prioritate autoturismului marca Nissan, care nu a mai putut să-l evite și l-a tamponat lateral.

Atât conducătorul Nissan-ului (în vârstă de 23 de ani) cât și cel de pe Volkswagen, au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Un pasager de 26 de ani, care se afla în autoturismul Vw, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Pagube destul de importante pare să fi suferit bolidul de lux marca Nissan, pe care proprietarul dorea să-l vândă, un anunț în acest sens fiind postat pe un website specializat în anunțuri. Prețul cerut, până în momentul accidentului, era de 82.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bolid de lux de 82.000 de euro scos la vânzare, accident spectaculos în Bârlad