Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bomba care a rănit un pompier din Cluj a fost lipită de caroseria maşinii

Se conturează tot mai mult ipoteza unei încercări de asasinare în cazul pompierului rănit acum două zile, după ce o cutie i-a explodat în faţă. Anchetatorii cred că locul unde a fost amplasată bomba artizanală nu a fost ales la întâmplare.

de Redactia Observator

la 23.06.2018 , 10:06

Se conturează tot mai mult ipoteza unei încercări de asasinare în cazul pompierului rănit acum două zile, după ce o cutie i-a explodat în faţă. Anchetatorii cred că locul unde a fost amplasată bomba artizanală nu a fost ales la întâmplare. Dispozitivul a fost iniţial montat pe maşina angajatului ISU, aşa cum arată imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Atentatul este un avertisment şi poate avea legătură cu locul de muncă al victimei, spun experţii în Securitate.

Camerele de supraveghere video instalate în parcarea de lângă o secţie de poliţie au surprins un individ dând târcoale maşinii pompierului. Era noapte, iar acum anchetatorii încearcă să îl identifice. Acesta nu ar fi acţionat la întâmplare. Ţinta lui ar fi fost clară. Voia să-i facă rău pompierului care-şi parcase maşina acolo. Este o tentativă de omor, spun procurorii.  

Cutia de bijuterii ascundea o bombă artizanală, care a explodat când pompierul a ridicat-o. La audieri, subofiţerul a declarat că nu ştie cine ar putea să-i dorească moartea. 

Vezi și

Atacatorul s-a expus, amplasând bomba artizanală sub nasul poliţiei. Experţii spun că locul faptei, aflat chiar lângă unitatea de pompieri, poate indica mobilul atacatorului.

Anchetatorii spun că e doar o chestiune de timp până când autorul atentatului va fi prins.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Bomba care a rănit un pompier din Cluj a fost lipită de caroseria maşinii