Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Botoșănean dă foc la firmă pentru că patronul îi era dator cu leafa. 11 ore s-au luptat pompierii cu focul, pagube uriașe

Un bărbat din Botoșani a fost dus în arestul Poliției, după ce a dat foc la firma unde lucrase. Bărbatul s-ar fi supărat din cauza lefei neprimite și ar fi vrut să se răzbune.

de Redactia Observator

la 12.10.2018 , 20:05

Un bărbat din Botoșani a fost dus în arestul Poliției, după ce a dat foc la firma unde lucrase. Bărbatul s-ar fi supărat din cauza lefei neprimite și ar fi vrut să se răzbune.

Bărbatul a declanșat un incendiu de proporții uriașe, care a cuprins peste 250 de tone de furaje. Flăcările au fost văzute destul de târziu, când nu s-a mai putut salva nimic.

Mai bine de 11 ore, aproape 30 de pompieri au luptat să stingă focul. Oamenii legii au stabilit că incendiul a fost provocat cu intenție și au depistat și principalul suspect.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este vorba de un bărbat în vârstă de 38 de ani care a lucrat pentru proprietarul depozitului . La iveală ar fi ieșit faptul că bărbatul, pe fondul unui conflict mai vechi cu patronul, ar fi vrut să se răzbune.

Prejudiciul creat se ridică la 250 000 de lei. În cursul după-amiezii, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zilei a principalului suspect.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Botoșănean dă foc la firmă pentru că patronul îi era dator cu leafa. 11 ore s-au luptat pompierii cu focul, pagube uriașe