Antena Meniu Search
x

Tragedia se repetă! Bărbat găsit carbonizat în casă, în a doua zi de Crăciun

Un bărbat de 60 de ani din judeţul Botoşani a murit, luni dimineaţă, în a doua zi de Crăciun, într-un incendiu care i-a mistuit locuinţa. O ţigară nestinsă i-ar fi adus sfârşitul.

Un bărbat de 60 de ani din judeţul Botoşani a murit, luni dimineaţă, în a doua zi de Crăciun, într-un incendiu care i-a mistuit locuinţa. O ţigară nestinsă i-ar fi adus sfârşitul.

Şeful ISU, colonelul Cristian Amarandei, a declarat, pentru Agerpres, că bărbatul locuia singur într-o casă din satul Miron Costin, comuna Vlăsineşti, şi a fost găsit carbonizat într-una dintre camere.

Cel mai probabil, incendiul s-a produs ca urmare a faptului că victima a adormit cu ţigara aprinsă, iar materialele textile cu care se învelea au luat foc.

Pompierii au intervenit la faţa locului cu două autospeciale, însă militarii nu au mai putut face nimic pentru salvarea proprietarului casei.

Ieri, un bătrân de 81 de ani din Vaslui, care suferea de probleme locomotorii, a fost găsit carbonizat în locuinţa sa din localitatea Deleni, care a fost cuprinsă de flăcări în noaptea de Crăciun. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, după ce ar fi căzut pe covor jar din sobă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tragedia se repetă! Bărbat găsit carbonizat în casă, în a doua zi de Crăciun