Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Boureanu a fost surprins din nou în IPOSTAZE STRANII! Cum a fost filmat fostul politician în clădirea Poliţiei, după ce a fost arestat (VIDEO)

Adus în secţia de Poliţie, după ce a lovit un poliţist joi noaptea, Cristian Boureanu a fost surprins în ipostaze cel puţin bizare. Ieri, pe reţelele de socializare a apărut un filmuleţ în care, aşezat pe scaun, fostul deputat face mişcări stranii. 

de Redactia Observator

la 16.06.2017 , 14:31

Adus în secţia de Poliţie, după ce a lovit un poliţist joi noaptea, Cristian Boureanu a fost surprins în ipostaze cel puţin bizare. Ieri, pe reţelele de socializare a apărut un filmuleţ în care, aşezat pe scaun, fostul deputat face gesturi stranii cu mâinile. 

Astăzi, pe Facebook a fost publicat un alt clip, al cărui personaj principal este tot Cristian Boureanu. Fostul parlamentar a fost filmat cântând melodia ruseascâ "Katyusha". 

Priviţi şi vă minunaţi!

Articolul continuă după reclamă

Citeşte şi: Cristian Boureanu surprins în IPOSTAZE INEXPLICABILE în clădirea Poliţiei, în seara în care a fost arestat (VIDEO)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » Boureanu a fost surprins din nou în IPOSTAZE STRANII! Cum a fost filmat fostul politician în clădirea Poliţiei, după ce a fost arestat (VIDEO)