Antena Meniu Search
x

TEROARE LA ISTANBUL: Două explozii s-au produs în apropierea stadionului echipei Beşiktaş. Cel puţin 15 poliţişti ar fi fost ucişi (FOTO, VIDEO)

Două explozii s-au produs, sâmbătă seară, la Istanbul, în apropierea stadionului grupării Beşiktaş, la câteva ore după încheierea unui meci între două echipe de top din Turcia. Cel puţin 70 de oameni au fost răniţi în urma atacului care a vizat forţele de ordine ce asigurau securitatea la stadion, în timp ce presa anunţă între 13 şi 15 morţi.

UPDATE. Exploziile de la Istanbul au fost provocate de un kamikaze şi o maşină capcană.

Ministrul turc de Interne Suleyman Soylu a anunţat că explozia din parcul Macka, din Istanbul, a fost provocată de un kamikaze, iar cea de-a doua deflagraţie, de lângă stadionul Vodafone Arena, a fost produsă de o maşină capcană.

Bilanţul răniţilor a ajuns la 70, potrivit ntv.com.tr.

Pe acelaşi subiect

UPDATE. Cel puţin 15 poliţişti ar fi fost ucişi în atacul de la Istanbul

Cel puţin 15 poliţişti ar fi fost ucişi în atacul de sâmbătă seara, de la Istanbul, scrie Al Jazeera Turcia.

Reuters anunţă, citând surse din cadrul poliţiei, că ar fi fost ucişi 13 poliţişti.

UPDATE. Două maşini-capcană au explodat sâmbătă seară, la Istanbul, în apropierea stadionului grupării Beşiktaş, la câteva ore după încheierea unui meci între două echipe de top din Turcia. Cel puţin 20 de oameni au fost răniţi în urma atacului care a vizat forţele de ordine ce asigurau securitatea la stadion.

Ministrul turc de Interne, Suleyman Soylu, a declarat că cele două maşini-capcană au fost detonate în apropiere de Vodafone Arena, după încheierea meciului dintre echipele Beşiktaş şi Bursaspor.

Poliţia înarmată a închis străzile din jurul Vodafone Arena, unde joacă echipa de fotbal Besiktas.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imagini de la faţa locului arată o maşină distrusă şi două incendii pe drum, lângă stadion.

Deocamdată nu a fost revendicat atacul.

Mai multe atacuri cu bombă au afectat Turcia în ultimele luni, unele comise de PKK, iar alte de ISIS. Unul dintre cele mai sângeroase atacuri a avut loc pe 28 iunie, când trei terorişti au comis atentate la Aeroportul Ataturk din Istanbul. 45 de persoane au fost ucise, iar 230 au fost rănite în masacru. Autorităţile turce au acuzat Statul Islamic pentru atac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » TEROARE LA ISTANBUL: Două explozii s-au produs în apropierea stadionului echipei Beşiktaş. Cel puţin 15 poliţişti ar fi fost ucişi (FOTO, VIDEO)