Antena Meniu Search
x

Briutanic găsit mort în Giurgiu, după ce a abuzat-o pe fiica iubitei sale românce

Caz şocant într-o comună din Giurgiu. Un bărbat de 60 de ani, cetăţean britanic, a fost găsit mort de către un muncitor în garajul casei sale. Individul, care locuia în ţara noastră de câţiva ani, şi-ar fi pus capăt zilelor după ce a violat-o pe fiica iubitei sale românce.

de Redactia Observator

la 15.08.2019, 14:17

Vezi și

Caz şocant într-o comună din Giurgiu. Un bărbat de 60 de ani, cetăţean britanic, a fost găsit mort de către un muncitor în garajul casei sale. Individul, care locuia în ţara noastră de câţiva ani, şi-ar fi pus capăt zilelor după ce a violat-o pe fiica iubitei sale românce. Mama fetiţei de 11 ani era plecată la muncă, în Marea Britanie.

Alarma a dat-o chiar copila de 11 ani. Ieri, la prima oră a dimineţii, fetiţa a mers la vecini să ceară ajutor. Reuşise să fugă după ce partenerul mamei sale, un bărbat de cetăţenie britanică în vârstă de 60 de ani, ar fi molestat-o.

Câteva ore mai târziu, agresorul a fost găsit fără suflare.

Medicii legişti au confirmat agresiunea sexuală, iar cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Bărbatul se mutase de câţiva ani în România, la iubita sa, pe care ar fi cunoscut-o când tânăra de 20 de ani era la muncă în Anglia.

Femeia se află şi acum la muncă în Marea Britanie, deşi bărbatul locuia în România cu fetiţa ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Briutanic găsit mort în Giurgiu, după ce a abuzat-o pe fiica iubitei sale românce