Meniu
Search
x

Bucureşteancă amendată după ce și-a abandonat câinele în frig, legat de un copac. Cum au găsit-o poliţiştii pe femeie

O femeie din București a fost amendată cu 3.000 de lei după ce și-a abandonat câinele, legat de un copac, într-un parc din Sectorul 2 al Capitalei.

De Redactia Observator la 16.01.2022, 15:43

Sasha, o metisă Amstaff de aproape 4 ani, a fost abandonată, la sfârşitul anului trecut, într-un parc din sectorul 2, de la marginea Bucureştiului„Lăsată în frig, legată de un copac, fără hrană şi apă, era în pericol de a-şi pierde viaţa. Cu ajutorul angajaţilor Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, căţeluşa a fost eliberată din lanţ şi transportată, în siguranţă, la un adăpost specializat unde a primit hrană şi îngrijire medicală”, a anunțat duminică Poliția Locală București.

Cum a fost identificată stăpâna câinelui

Proprietara câinelui, o femeie de 35 de ani, a fost identificată cu ajutorului microcipului pe care animalul îl avea implantat, relatează Mediafax. Ea a fost amendată de poliţiştii locali cu 3.000 de lei pentru abandonarea unui animal pe domeniul public fără hrană, adăpost şi tratament medical.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bucureşteancă amendată după ce și-a abandonat câinele în frig, legat de un copac. Cum au găsit-o poliţiştii pe femeie

Breaking News

Eurodeputat german: România e Vestul Sălbatic în mijlocul Europei. Cine se opune la intrarea în Schengen

Eurodeputat german: România e Vestul Sălbatic în mijlocul Europei. Cine se opune la intrarea în Schengen