Antena Meniu Search
x

Bucureşteancă amendată după ce și-a abandonat câinele în frig, legat de un copac. Cum au găsit-o poliţiştii pe femeie

O femeie din București a fost amendată cu 3.000 de lei după ce și-a abandonat câinele, legat de un copac, într-un parc din Sectorul 2 al Capitalei.

de Redactia Observator

la 16.01.2022, 15:43

- Facebook Poliţia Locală Bucureşti

Sasha, o metisă Amstaff de aproape 4 ani, a fost abandonată, la sfârşitul anului trecut, într-un parc din sectorul 2, de la marginea Bucureştiului„Lăsată în frig, legată de un copac, fără hrană şi apă, era în pericol de a-şi pierde viaţa. Cu ajutorul angajaţilor Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, căţeluşa a fost eliberată din lanţ şi transportată, în siguranţă, la un adăpost specializat unde a primit hrană şi îngrijire medicală”, a anunțat duminică Poliția Locală București.

Cum a fost identificată stăpâna câinelui

Proprietara câinelui, o femeie de 35 de ani, a fost identificată cu ajutorului microcipului pe care animalul îl avea implantat, relatează Mediafax. Ea a fost amendată de poliţiştii locali cu 3.000 de lei pentru abandonarea unui animal pe domeniul public fără hrană, adăpost şi tratament medical.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bucureşteancă amendată după ce și-a abandonat câinele în frig, legat de un copac. Cum au găsit-o poliţiştii pe femeie