Antena Meniu Search
x

Furtună puternică în București și Ilfov, zeci de străzi au fost inundate (Video)

O furtună a lovit zona Bucureștiului și a județului Ilfov, provocând serioase inundații. Pompierii au intervenit în mai multe zone, unde nivelul apei a dat peste cap traficul.

de Redactia Observator

la 24.05.2019, 17:53

Vezi și

O furtună a lovit zona Bucureștiului și a județului Ilfov, provocând serioase inundații. Pompierii au intervenit în mai multe zone, unde nivelul apei a dat peste cap traficul.

Iniţial, ploile torenţiale au lovit zona Colentina-Fundeni, însă, ulterior, precipitaţiile au acoperit întregul oraş.

Cum era de aşteptat, sistemul de scurgere nu a făcut faţă şuvoaielor de apă, astfel că imediat au apărut inundaţii în mai toate zonele Capitalei.

S-au înregistrat probleme grave în Colentina, Fundeni, sau în zona de nord a Capitalei, intervenindu-se pentru înlăturarea apei inclusiv în apropiere de Grădina Zoologică.

Au fost probleme şi la metrou, mai ales în staţia Aviatorilor, una extrem de frecventat mai ales în cursul săptămânii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Probleme la nivel de inundaţie au fost inclusiv la Romexpo, acolo unde în acest weekend ar trebui să se desfăşoare East European Comic Con.

În Ilfov, potrivit ISU,  cea mai afectată localitate a fost Pantelimon, unde au fost inundate peste 100 de case. În Voluntari au fost inundate 50 de locuințe, iar în Jilava și 1 Decembrie peste 20.

Probleme au fost, din cauza vremii nefavorabile, şi pe Aeroportul Otopeni. A fost anulată o cursă TAROM către Baia Mare şi au fost întârziate alte curse TAROM către Baia Mare şi Suceava, dar şi o cursă LOT către Varşovia sau curse Wizz Air către Roma şi Treviso.

Avertizare meteo pentru vineri seară în București

Potrivit meteorologilor, orașul București rămâne sub avertizare de ploi torențiale și vineri seară, între orele 17.30 – 19.30.

Vor fi descărcări electrice, iar în urma averselor se vor cumula 10 – 20 de litri pe metru pătrat, mai spun meteorologii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Furtună puternică în București și Ilfov, zeci de străzi au fost inundate (Video)