Antena Meniu Search
x

Şeful Poliţiei Române a plâns la înmormântarea poliţistului Cristian Amariei, ucis în misiune de interlopul Lepa (Video)

Ioan Buda, Inspectorul General al Poliţiei Române, a vărsat lacrimi la înmormântarea poliţistului Cristian Amariei, ucis în misiune în timp ce încerca să îl prindă pe interlopul Ionel Marcel Lepa.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 06.06.2019, 17:27

Şeful Poliţiei Române a plâns la înmormântarea poliţistului Cristian Amariei, ucis în misiune de interlopul Lepa (Video) Vezi și

Ioan Buda, Inspectorul General al Poliţiei Române, a vărsat lacrimi la înmormântarea poliţistului Cristian Amariei, care a fost ucis în misiune în timp ce încerca să îl prindă pe interlopul Ionel Marcel Lepa.

Lepa avea emis pe numele său un mandat de arestare internaţional, iar o patrulă de poliţişti a încercat să îl prindă, însă Lepa a folosit un pistol pe care îl avea asupra sa, cu care l-a împuşcat mortal pe poliţistul Cristian Amariei.

Şeful Poliţiei Române a plâns la înmormântarea poliţistului Cristian Amariei

Cristian Amariei, poliţistul ucis în misiune de interlopul fugar Ionel Marcel Lepa, a fost înmormântat în prezenţa colegilor săi poliţişti, a familiei şi a prietenilor săi. Multe persoane care au participat la înmormântare au izbucnit în lacrimi, printre ele aflându-se şi Ioan Buda, Inspectorul General al Poliţiei Române, dar şi unul dintre preoţii care oficiau slujba.

"Într-o familie de oameni iubitori şi cu frica lui Dumnezeu, Vasile şi Maria l-au crescut în spiritul omeniei şi i-au insuflat lui şi fraţilor lui valori morale deosebite, precum respectul faţă de semeni, onestitate şi corectitudine în tot ceea ce va întreprinde. Aceste valori l-au determinat să-şi pună viaţa şi cariera cu devotament şi abnegaţie în slujba patriei sale România. A jurat să-şi apere ţara chiar cu preţul vieţii, jurământ de care nu s-a lepădat şi pe care l-a îndeplinit în fatidica zi de 2 iunie 2019, când Dumnezeu l-a chemat în ceata lui de îngeri", a mărturisit într-un discurs un coleg al său.

Ionel Marcel Lepa, ucigaşul poliţistului Cristian Amariei, a fost prins abia după 36 de ore de la atac, acesta aflându-se ascuns într-o casă din Remetea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şeful Poliţiei Române a plâns la înmormântarea poliţistului Cristian Amariei, ucis în misiune de interlopul Lepa (Video)