Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un buldoexcavator a strivit o maşină la Tulcea. Şoferul utilajului a fugit imediat după impact

Accident ciudat la Tulcea, acolo unde un buldoexcavator a strivit o maşină în care se aflau două persoane, iar imediat după impact, şoferul utilajului a fugit.

de Redactia Observator

la 02.07.2018 , 17:27

Un buldozer a strivit o maşină la Tulcea. Şoferul utilajului a fugit imediat după impact Un buldozer a strivit o maşină la Tulcea. Şoferul utilajului a fugit imediat după impact

Accident ciudat la Tulcea, acolo unde un buldoexcavator a strivit o maşină în care se aflau două persoane, iar imediat după impact, şoferul utilajului a fugit.

Totul s-a întâmplat duminică, pe drumul dintre localităţile Malcoci şi Tulcea.

Un bărbat de 47 de ani, care conducea un buldoexcavator, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj şi nu a acordat prioritate unei maşini conduse de o femeie de 28 de ani, din Tulcea.

Articolul continuă după reclamă

Astfel, buldoexcavatorul a strivit efectiv maşina în care se aflau două persoane.

Pe acelaşi subiect

Imediat după accident, şoferul utilajului a fugit, în timp ce victimele au cerut ajutorul Poliţiei şi Ambulanţei.

Poliţiştii rutieri au reuşit să îl identifice rapid pe şoferul care a provocat accidentul, descoperind că acesta avea o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, notează tulceanoastra.ro.

Pe numele lui, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un buldoexcavator a strivit o maşină la Tulcea. Şoferul utilajului a fugit imediat după impact