Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bunica, fiica și nepoțica au murit după ce le-a luat foc casa, în Iași. Daria, mama ei și bunica au sfârșit intoxicate cu fum

Bunică, fiică și nepoată, moarte după ce casa în care locuiau a luat foc. Este bilanțul tragic al unui incendiu produs noaptea trecută, în localitatea A.I. Cuza din județul Iași. Cele două femei, de 84 și 47, și o adolescentă de numai 14 ani, au fost intoxicate cu fum, iar medicii nu le-au mai putut salva.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.06.2022, 14:16

Vezi și

Potrivit ISU Iași, incendiul a izbucnit în noaptea de joi spre vineri la o casă din localitatea A.I. Cuza. La fața locului au fost solicitate două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă din cadrul Sectiei de Pompieri Tg. Frumos, dar și un echipaj de prim ajutor calificat și o ambulanță SAJ. 

Incendiul se manifesta cu flacără, violent, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. 

Bunica, fiica și nepoata, moarte în incendiu. Elena, Florentina și Daria au sfârșit intoxicate cu fum

În incendiu a murit o familie întreagă: bunica de 84 de ani ( Z. Elena ), fiica ei ( B. Florentina ), în vârstă de 47 de ani și nepoțica de doar 14 ani ( B. Daria ).

Pe acelaşi subiect

Au fost intoxicate cu fum, iar pompierii le-au găsit în stop cardio-respirator. Echipajele de intervenție sosite la locul intervenției le-au făcut manevre de resuscitare, însă a fost în zadar. Toate cele trei persoane au fost declarate decedate.

Conform pompierilor, tragedia s-ar fi produs din cauza coșului de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bunica, fiica și nepoțica au murit după ce le-a luat foc casa, în Iași. Daria, mama ei și bunica au sfârșit intoxicate cu fum