Antena Meniu Search
x

Video "Că a consumat, că nu a consumat, știu eu...". Tânără ruptă de beată, lovită pe trecere în timp ce traversa strada pe moped, în București

O femeie din Bucureşti a ajuns la spital, seara trecută, după ce a plecat la plimbare prin oraş, pe un moped, asta deşi cosumase o cantitate mare de alcool. Nu s-a dat jos de pe vehicul în momentul în care a traversat strada şi a fost lovită în plin de o maşină. Mai mult decât atât, şoferul care a lovit-o a fugit de la locul accidentului.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 17.05.2023, 07:56

Vezi și

Accidentul a avut loc pe Bulevardul George Coşbuc din sectorul 5 al Capitalei.  

Băută bine, femeia în vârsă de 35 de ani nu s-a dat jos de pe moped în momentul în care a traversat strada şi a fost lovită în plin de o maşină. 

Ana Grigore, reporter Observator: Şoferul autoturismului avea intermitent dreapta însă nu s-a asigurat în dreptul trecerii de pietoni. A lovit-o pe femeie, iar mai apoi a fugit de la locul accidentului.

Martor: A trecut, a acroşat-o şi a fugit, nu a oprit să acorde îngrijiri medicale, să anunţe ambulanţa sau să o transporte la cea mai apropiată unitate medicală. Ne e normal, că a fugit, trebuia să oprească, să îi dea îngrijiri medicale. 

Pe acelaşi subiect

Femeia avea o alcoolemie uriaşă

Femeia a suferit răni minore şi a fost transportată la Spitalul Universitar. Înainte să meargă la spital, însă, poliţiştii au testat-o cu aparatul etilotest.

Avea o alcoolemie uriaşă, de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul care a fugit de la locul accidentului a fost prins la scurt timp de poliţişti. Agenţii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs mai exact accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Că a consumat, că nu a consumat, știu eu...". Tânără ruptă de beată, lovită pe trecere în timp ce traversa strada pe moped, în București